Juriul „iUmor“, impresionat de o concurentă care a supraviețuit după ce a căzut de la etajul 8

Juriul „iUmor“, impresionat de o concurentă care a supraviețuit după ce a căzut de la etajul 8

În ediția de sâmbătă a show-ului de la Antena 1, o concurentă își transpune povestea de viață într-un moment umoristic plin de emoție.

Daria Brojban și-a spus povestea de viață la iUmor FOTO Antena 1

În cel de-al doilea episod din noul sezon „iUmor“, Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea și Cheloo vor avea de jurizat momente dintre cele mai diverse, de la cele mai neaşteptate numere de umor, până la reprezentaţii inspirate din povești de viață impresionante.

Este şi cazul Dariei, o concurentă care a venit cu un număr de stand-up despre ziua în care a supraviețuit în mod miraculos după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc din Bucureşti.

Daria Brojban a păcălit moartea în urmă cu 16 ani, după ce a căzut de la etajul opt al unui bloc din București. Pe atunci, tânăra avea doar patru ani și, înainte să urce pe scena „iUmor“, a povestit ce s-a întâmplat. „Mama mea s-a dus să ia ceva de la magazin și mi-a zis să mă îmbrac și să fiu cuminte. La un moment dat, eu am deschis geamul și i-am zis să îmi ia bomboane… N-am mai apucat să termin propoziția, c-am plonjat de la balcon“, a spus ea. „Ești o norocoasă, ești foarte carismatică“, a exclamat Delia.

Cu umor și elemente emoționante, concurenta și-a transformat povestea supraviețuirii într-un număr impresionant de stand-up. „E prima oară când vorbesc despre chestia asta în public“, a dezvăluit concurenta pe scena de la iUmor . “Am fost ok, chiar am fost ok, nu mi-am rupt nici măcar un os“, a mai spus Daria Brojban.

La finalul momentului, Nelu Cortea a mers pe scenă și a îmbrățișat-o. „Mi-a plăcut atât de tare numărul tău, vreau să te iau în brațe. Având copii, te gândești la un moment dat – este o panică foarte mare asta - să nu pățească ceva copilul. Dar a transformat chestia asta în ceva amuzant, fain, spus sincer“, a mărturisit el.

Daria Brojban a primit aprecieri și din partea celorlalți membri ai juriului. „Eu am văzut-o la știri, o țin minte. A căzut printre copaci, iar crengile lor i-au atenuat căderea. Mi-era greu să cred că este în fața mea“, a declarat Cătălin Bordea.

Momentul integral, voturile primite, dar și cine sunt cei care se vor califica în etapa următoare a show-ului de umor, telespectatorii pot descoperi sâmbătă, de la 20.00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...