Jurnal de alcov/Vica Blochina s-a distrat cu Alex Bodi la București, Bianca Drăgușanu „a fugit” cu Ramona Gabor în Marbella

Jurnal de alcov/Vica Blochina s-a distrat cu Alex Bodi la București, Bianca Drăgușanu „a fugit” cu Ramona Gabor în Marbella

Alex Bodi a fost eliberat din arestul la domiciliu, iar acum profită din plin de libertate. Milionarul a fost plasat de către judecători sub control judiciar, pentru 60 de zile, așa că a ales să sărbătorească cu prietenii, la un restaurant de fițe din Capitală. Nu au lipsit de la masa lor femeile sexy, dezvăluie Click.ro .

Surpriză, însă! Uite cine i-a stat alături lui Bodi, la masa unde s-a chefuit cu muzică italiană și șampanie de fițe! Liber ca pasărea cerului după despărțirea de Daria Radionova, Bodi a fost înconjurat de mai multe frumuseți autohtone, printre care chiar și Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Pițurcă. Aceasta s-a așezat chiar lângă Bodi și a dat de înțeles pe Instastory că se simt foarte bine împreună.
Vica Blochina, lângă Alex Bodi
foto: Instagram

În tot acest timp, Bianca Drăgușanu, fosta soție a lui Alex Bodi, a plecat să se distreze din nou în vacanță, de data aceasta la Marbella, alături de buna ei prietenă, Ramona Gabor. Se pare că Bianca Drăgușanu a rămas și fără fostul soț, și fără actualul iubit, Gabi Bădălău, care de Paște a plecat singur la Singapore.

Ramona Gabor și Bianca Drăgușanu
foto: Instagram
Italianul Fabrizio îi cântă la ureche lui Alex Bodi
foto: Instagram


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

4 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

5 Foarte interesante amănunte...