Jurnalist ucrainean: Războiul nu putea fi evitat. Putin vrea refacerea URSS, în componenţa căreia să intre şi R. Moldova

Jurnalist ucrainean: Războiul nu putea fi evitat. Putin vrea refacerea URSS, în componenţa căreia să intre şi R. Moldova

Unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti ucraineni, Dmitri Gordon, susţine că invazia rusă în Ucraina nu putea fi evitată, deoarece liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, mereu a urmărit scopul de a reface URSS, însă deja fără prezenţa ţărilor baltice, dar în componenţa căreia să intre Moldova, Belarus şi Ucraina.

Dmitri Gordon a afirmat, într-un interviu pentru JurnalTV, că armata rusă suferă pierderi considerabile şi este demoralizată. De partea cealaltă, potrivit lui, armata ucraineană continuă să primească armament de la statele NATO şi este gata în continuare să respingă atacurile inamicului.

Gordon a precizat că deja peste 12.000 de soldaţi ruşi şi-au pierdut viaţa în război, iar autorităţile ruse măcar nu întreprind nimic pentru a transporta corpurile neînsufleţite.

Gordon consideră că Vladimir Putin este un „schizofrenic”.

Jurnalistul s-a arătat sigur că lui Putin nu-i va reuşi să obţină victoria în războiul din Ucraina, inclusiv datorită sancţiunilor impuse Rusiei.

Gordon e de părere că în scurt timp economia rusă va fi la pâmânt. El a menţionat abia aşteaptă când cetăţenii ruşi nu vor mai găsi alimente pe rafturile din magazinele din Rusia.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Încep să apară dezvăluirile „hard” despre „fratele” Tate în presa tabloidă britanică

2 Pesedistul Bădălău despre șefa CNI: Fă, mânca-mi-ai …(cuvânt obscen)…dacă nu te calc în picioare, dacă nu îmi dai sala de sport.”

3 Cea mai tare imagine cu noul președinte al Cehiei!

4 Amantlâc cu iz de telenovelă / Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf

5 Foarte interesant!