Jurnalistă invitată de un milionar din Qatar într-un Lamborghini: ce cadou o aștepta pe scaun

Jurnalistă invitată de un milionar din Qatar într-un Lamborghini: ce cadou o aștepta pe scaun

Sofia Martinez, o jurnalistă din Argentina care se află la Qatar în calitate de corespondentă ESPN, a televiziunii publice din Argentina și a programului de radio „Perros de Calle”, a fost invitată în timpul unei transmisiuni în direct de un milionar într-un Lamborghini.

Jurnalista care a primit un cadou de la un milionar din Qatar. Foto Instagram

Martinez s-a așezat la volan, iar pe scaunul pasagerului a văzut o cutie neagră de care era legată cu fundă o versiune mică a trofeului Campionatului Mondial.

„Este pentru mine?", a întrebat jurnalista. „Da, este pentru tine!", a răspuns bărbatul. „Vă mulțumesc foarte mult!", a continuat Martinez.

Jurnalista a deschis cutia după ce a plecat de lângă mașină. În pachet era un smartphone Samsung S22 Ultra în valoare de circa 1.000 de euro.

Nu pot să cred că s-a întâmplat asta!", a afirmat ea în studioul emisiunii, unde invitații și moderatorul făceau glume pe seama momentului. „Din acest moment, vei fi urmărită de Guvernul din Qatar", au glumit aceștia.

Turneul final din Qatar, cu 32 de echipe, va avea 64 de meciuri, care vor fi găzduite de opt stadioane, urmând să se încheie pe 18 decembrie.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Când m-a sunat Bro să mă întrebe dacă accept să apar topless în filmul lui, am zis „Da” fără să mă gândesc la nimic”

2 Zodiile cele mai loiale în dragoste: îți vor fi alături la bine și la rău. Ce nativ este cel mai bun partener de viață

3 „Mă uit în jos și îmi place ceea ce văd!”

4 Tablou din colecția lui Ceaușescu, găsit în Bulgaria. Ce mesaj apare pe spatele lucrării de 50 de milioane de euro

5 VIDEO Priviți, au furat țevile de aluminiu folosite la foraje geotehnice pentru Autostrada Moldovei / Muncitorii au dat de urma lor într-un depozit de f…