Jurnalistul Andrei Bălan a murit la vârsta de 47 ani

Jurnalistul Andrei Bălan a murit la vârsta de 47 ani

Corpul neînsufleţit va fi depus luni la Biserica Sf. Mihai si Gavril, din Bulevardul Ghencea, numărul 41, urmând ca înmormântarea să aibă loc în cursul zilei de marţi, potrivit Fanatik.ro.

Andrei Bălan a lucrat ca reporter în presa sportivă,începând cu Sportul Românesc, continuând cu Gazeta Sporturilor, Prosport şi Libertatea, şi a ajuns la conducerea ziaruluiSport Total, în 2007-2008, în calitate de Director General.

A continuat în presa scrisă generalistă, inclusiv în zona de online, coordonând departamentul de reporteri speciali de la Libertatea timp de 4 ani, după care, între 2012-2020 a lucrat la KanalD, iar în ultimii doi ani de viaţă pentru site-ul de ştiri Fanatik.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

4 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!

5 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!