Jurnalistul Mircea Marian, sunat și amenințat de consilierul lui Cioloș, Liviu Iolu

Jurnalistul Mircea Marian, sunat și amenințat de consilierul lui Cioloș, Liviu Iolu

„Sâmbătă seara, când mă întorsesem de la cumpărături și stăteam în bucătărie cu fiica mea, m-a sunat domnul Liviu Iolu, asistent la Parlamentul European al grupului Renew Europe și al domnului Dacian Cioloș.
Foarte nervos, domnul Iolu mi-a spus că ultimele mele postări sunt “o măgărie” și că “am luat-o pe arătură”. Repet, fiica mea era de față, auzea discuția fiindcă domnul Iolu folosea un ton ridicat. Am reacționat calm și am spus niște chestiuni pur tehnice.
Aș fi trecut mai departe, dacă domnul Iolu nu îmi spunea insistent, la final, înainte de a închide fără să spună “Bună Seara”, că aceste postări “îmi vor exploda în față”.”, a scris jurnalistul Mircea Marian de la Newsweek România pe Facebook.

Liviu Iolu a fost purtătorul de cuvânt al Guvernului Cioloș și este unul dintre coordonatorii campaniei electorale pentru parlamentare a USR PLUS.

Ce a mai relatat Mircea Marian:

„Eu, mitocani am mai întâlnit în 30 de ani de presă, mai ales soiul de neamuri proaste care cred că dacă sunt calm, ei își pot permite să îmi vorbească urât, așa că treceam mai departe - mai ales că am fost colegi la EvZ și i-am mai tolerat excese de limbaj, în ultimele luni. Dar peste amenințarea că ultimele mele postări “îmi vor exploda în față” nu voi trece și nu o voi uita.
În naivitatea mea, credeam că după campanie, ne uităm în oglindă, ne evaluăm greșelile - inclusiv subsemnatul - și ne apucăm să construim împreună. Văd că sunt într-o mare eroare și ceea ce ni se promite e răzbunarea care va veni peste toți cei care nu am scris la gazeta de partid.
E ok, am mai fost amenințat. Îi mulțumesc sincer domnului Iolu că m-a avertizat și știm pe ce poziții ne situăm, eu și gruparea politică pe care o reprezintă, fiindcă nu cred că dânsul mi-a vorbit astfel din proprie inițiativă.
PS: Domnul Iolu si-a cerut scuze. Imi pare si mie sincer foarte, foarte, rau ca am ajuns aici.”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, „dihăniile” HIMARS au început să „lucreze” asupra armatei ruse!

2 Cât de aproape e criza economică. Un expert explică ce-i aşteaptă pe români şi cum a scăpat inflaţia de sub control

3 VIDEO Rachetele HIMARS primite de Ucraina din SUA au distrus posturile de comandă rusești din Donbas

4 VIDEO Un soldat rus, lovit de o grenadă în timp ce îşi făcea nevoile

5 ”Tovarășul Stalin a făcut o greșeală că a permis Germanei să existe! Să ardă în iad!” / Propagandistul lui Putin în plin delir