Jurnalul sexual al lui Robert Kennedy Jr. A iubit 37 de femei într-un singur an: „Oricât am, vreau mai mult!”

Jurnalul sexual al lui Robert Kennedy Jr. A iubit 37 de femei într-un singur an: „Oricât am, vreau mai mult!”

Robert F. Kennedy Jr., nepotul fostului președinte american, a ținut un jurnal sexual în urmă cu mai bine de 2 decenii. Aici, avocatul și-a notat detalii picante despre aventurile extraconjugale trăite în decursul anului 2001.

Robert Kennedy Jr FOTO EPA EFE

Jurnalul, care a fost făcut public la acea dată, dezvăluie detalii despre întâlnirile sale amoroase cu 37 de femei diferite, în acelaşi an în care soţia sa, Mary, a dat naştere celui de-al patrulea copil al lor, scria Nypost.com

Robert Kennedy junior a alcătuit o listă cu toate numele respectivelor femei şi le-a notat pe fiecare pe o scară de la unu la zece.

Pe lângă detalii despre viaţa de familie şi activismul politic, Robert F. Kennedy şi-a exprimat în jurnal sentimentul de vinovăţie pe care îl are deoarece şi-a înşelat soţia în repetate rânduri. În zilele în care nu înşela, Kennedy scria, pur şi simplu, „victorie“, pentru a arăta că a rezistat tentaţiei sexuale. „Sunt ca Adam şi trăiesc în grădina Eden şi pot avea orice în afară de fruct. Dar fructul este tot ce vreau“.

Jurnalul gros și cu copertă roșie a fost găsit în casa lor de către soția sa, Mary Richardson Kennedy, care, tulburată de divorțul lor iminent și de escapadele soțului său, s-a sinucis în 2012. În aceeaşi perioadă, jurnalul a ajuns pe mâinile publicaţiei „New York Post“.

"Sunt mereu în căutarea a ceva ce nu pot avea!"

În vara anului 2001, Kennedy scrie că: „Mi s-a oferit tot ceea ce râvnim – o soție frumoasă, copii și o familie iubitoare, bogăție, educație, sănătate bună și o slujbă pe care o iubesc, dar mereu sunt în căutarea a ceva ce nu pot avea. Vreau totul!”, scria el. „Oricât am, vreau mai mult!

Când Kennedy Jr. a fost întrebat de un reporter despre jurnal, acesta a tăcut uimit, urmând să nege că a ţinut vreun jurnal în perioada respectivă.

La începutul jurnalului, fiul senatorului american ucis anunţă că soţia sa este însărcinată cu cel de-al patrulea copil al său. Într-un paragraf, a scris că trebuie să „evite compania femeilor“. „Nu ai puterea necesară de a le rezista farmecelor“, se consola acesta.

Kennedy Jr. a fost închis pentru 30 de zile într-o închisoare din Puerto Rico pentru că a intrat fără permisiune la Camp Garcia, centrul de antrenament naval al SUA, de pe insula Vieques. El scrie pozitiv despre perioada în care a fost încarcerat pentru că, cel puţin temporar, reuşeşte să îşi învingă libido-ul: „Sunt aşa de mulţumit aici, trebuie s-o spun. Nu sunt femei. Sunt fericit! Toată lumea de aici pare fericită. Nu e vorba de misoginism. Este chiar opusul. Le iubesc prea mult“.

Cuvinte frumoase despre soția pe care a înșelat-o

În data de 8 iulie, cu câteva zile înainte de naşterea lui Aiden, Robert Kennedy Jr. are numai cuvinte de laudă la adresa soţiei sale: „Am vorbit, în sfârşit, cu minunata mea soţie, lucru care m-a bucurat. Este foarte veselă şi puternică.“

„Sunt atât de mândru de Mary. A devenit femeia de care m-am îndrăgostit, asta prin muncă grea. Şi-a depăşit temerile, şi-a îmbogăţit credinţa, a abandonat mila de sine şi îi este recunoscătoare lui Dumenzeu pentru că i-a dăruit un copil...un suflet seren şi fericit“, a notat activistul politic.

Și-a anunțat candidatura la președinția SUA

Controversatul Robert Kennedy Jr., în vârstă de 69 de ani, nepotul preşedintelui american "JFK" asasinat în 1963, a anunţat în aprilie 2023 că este candidat la alegerile prezidenţiale din SUA din 2024, relatează AFP.

"Îmi anunţ candidatura la învestitura democrată", a afirmat sexagenarul, ale cărui şanse de reuşită sunt limitate, în faţa susţinătorilor săi din Boston.

Robert Kennedy Junior este fiul fostului ministru democrat al Justiţiei şi candidat la preşedinţie Robert Kennedy, care a fost asasinat în 1968, dar şi nepotul preşedintelui John Fitzgerald Kennedy, asasinat cu cinci ani înainte.

Avocat specializat pe probleme de mediu, el este cunoscut încă din 2005 pentru propagarea unor teorii ale conspiraţiei privind vaccinurile, legând în special autismul de una dintre componentele unor vaccinuri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?