Justin Bieber împlinește 29 de ani. Starul cu grave probleme de sănătate, anunț care i-a înfuriat pe fani

Justin Bieber împlinește 29 de ani. Starul cu grave probleme de sănătate, anunț care i-a înfuriat pe fani

Cântărețul canadian de muzică pop/R&B Justin Bieber împlinește miercuri, 1 martie, 29 de ani. Artistul se confruntă cu grave probleme de sănătate. Fanii au primit o veste șocantă chiar de ziua sa.

Justin Bieber și-a înfuriat fanii după ce a anulat concertele din Australia și Noua Zeelandă pe care le avea programate în cadrul turneului său Justice World Tour, potrivit dailymail.co.uk .

„Cu regret vă anunț că Turul Justice al Australiei și Noii Zeelande a fost anulat. Toate biletele achiziționate prin punctele oficiale de bilete vor primi o rambursare direct de la agenția de bilete a spectacolelor”, anunță pagina de Facebook Frontier Touring.

Artistul trebuia să concerteze în Australia în acest an, după ce și-a amânat spectacolele la sfârșitul anului trecut din cauza problemelor de sănătate.

Fanii s-au înfuriat și au cerut explicații, mai ales că starul pop a fost văzut recent petrecând cu soția sa, modelul Hailey Bieber, la London Fashion Week.

„Deci poate să iasă la petreceri cu soția sa și să călătorească în Japonia, dar nu se poate deranja să își termine turneul? Dar să înceapă și un nou album?”, este reacția unuia dintre fani.

Justin și-a anulat întregul turneu Justice World Tour în luna septembrie a anului trecut, invocând probleme de sănătate fizică și mentală, Atunci, vestea a venit la doar câteva săptămâni după ce reluase turneul, în timp ce se refăcea după o paralizie facială.

În septembrie 2022 a anulat turneul invocând probleme de sănătate. FOTO Instagram

Superstarul canadian a făcut la acel moment un anunț dur pe Instagram Story, mulțumindu-le fanilor săi pentru sprijinul acordat în timpul luptei sale cu sindromul Ramsay-Hunt și declarând că trebuie să se concentreze pe el însuși înainte de a cânta din nou, potrivit dailymail.co.uk.

Sindromul Ramsay Hunt este o afectiune medicală care apare la reactivarea virusului varicelo-zosterian și se manifestă la mușchii din preajma urechii interne.

Justin Bieber FOTO Facebook Justin Bieber

Justin Bieber FOTO Facebook Justin Bieber

Justin Bieber a fost diagnosticat cu boala Lyme în 2020

Amintim că, în urmă cu trei ani, Justin Bieber a fost diagnosticat cu boala Lyme şi mononucleoză și a urmat un tratament riguros.


Oamenii tot spuneau că Justin Bieber arată ca naiba, că e pe amfetamină, însă nu şi-au dat seama că am fost diagnosticat recent cu boala Lyme. Şi nu doar atât, dar am suferit şi de mononucleoză cronică – lucruri care mi-au afectat pielea, funcţiile creierului, energia şi sănătatea în general. (…) Au fost doi ani grei, dar cu tratamentul potrivit sper să înving aceasta boală incurabilă şi să revin mai puternic ca niciodată”, mărturisea Bieber pe Instagram la începutul anului 2020.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro