Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

Mituitorul judecătoarei drogate din Suceava a șters-o de sub nasul Justiției: un judecător milostiv l-a scos din arestul poliției și l-a plasat în arest la domiciliu cu o zi înainte de o condamnare definitivă. În ziua următoare, el trebuia mutat la pușcărie, dar deja dispăruse.

Presa scrie că interlopul avea o avere uriașă, care ar fi fost făcută prin contrabandă cu țigări.

Mihai Pînzari, zis ”Tonici”, mituitorul judecătoarei Ana Maria Chirilă, de la Tribunalul Suceava, a fost scos din arest la 25 aprilie și trimis în arest la domiciliul său din Rădăuți. Însă vineri, 26 aprilie, Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv la patru ani de închisoare pentru lipsire de libertate. Când poliția s-a prezentat la domiciliul unde ar fi trebuit să se afle în arest, nu l-a găsit.

Mituitorul judecătoarei drogate, contrabandă din Ucraina. În dreapta, o arestare din 2013 a unui membru al lotului „Codană” (sursa: TVR, Adevărul)

Mai mult, în afară de dosarul în care Pînzari a fost condamnat, vineri, 26 aprilie, pe rolul Curții de Apel Suceava se află și dosarul în care este acuzat că a mituit-o pe judecătoarea drogată Ana Maria Chirilă.

Condamnarea de vineri se datorează faptului că, în 2016, Pînzari și un complice au răpit un tânăr care lucra la un service, l-au dus pe un câmp și l-au bătut, fiind acuzat că a spart un seif al firmei la care lucra.

Răpire ca-n filme, condamnări după opt ani

„Fapta petrecută ca-n filmele cu mafioți s-a petrecut pe 28 aprilie 2016, în plină zi, în jurul orei 15.30, în incinta service-ului Every Day din Frătăuţii Vechi.

Un autoturism cu folii pe geamuri, fără numere de înmatriculare, a intrat în trombă în service. Doi indivizi cu cagule pe faţă au coborât dintr-o maşină, au spus pe un ton grav că au un mandat pe numele mecanicului Ş.I. (victima din acest caz), l-au luat cu forţa pe acesta, l-au încătuşat şi l-au urcat în maşină. Totul s-a petrecut extrem de repede, iar ceilalţi angajaţi nu au realizat prea clar despre ce este vorba. Totuşi, impresia a fost că acțiunea este una legală, a organelor statului.

Tânărul de 19 ani a fost dus cu maşina în jur de 3 kilometri, până într-o luncă, aflată pe raza localităţii Măneuţi.

Din ancheta procurorilor DIICOT Suceava, rezultă că tânărul a fost lovit timp de aproximativ două ore de trei agresori (cei doi care l-au ridicat din service, plus cel care a fost şofer) cu pumnii, cu picioarele şi cu un băţ telescopic”, relatează Monitorul de Suceava.

Acest dosar a fost judecat inițial chiar de Ana Maria Chirilă și abia după arestarea ei a ajuns la alt judecător.


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990