Juventus, victorie cu emoţii la debutul lui Cristiano Ronaldo

Juventus, victorie cu emoţii la debutul lui Cristiano Ronaldo

Juventus Torino a obţinut o victorie cu emoţii, 3-2 pe terenul lui Chievo, la debutul fotbalistului său portughez Cristiano Ronaldo, sâmbătă, în primul meci din etapa inaugurală a Serie A.

Meciul de la Verona, ce a consemnat debutul starului portughez, s-a desfăşurat în condiţii de securitate sporită. Ronaldo a jucat bine în repriza a doua şi ar fi putut înscrie. Atacantul de 33 de ani s-a despărţit în această vară de Real Madrid după nouă sezoane şi s-a transferat la Juventus Torino în schimbul a 112 milioane de euro.


Foto: (c) FILIPPO VENEZIA / REUTERS


Juventus a deschis foarte devreme scorul, în minutul 3, prin Sami Khedira. Gazdele au egalat prin Mariusz Stepinski (38) şi au trecut în avantaj prin Emanuele Giaccherini, din penalty (56). Juve a restabilit egalitatea după un autogol al lui Mattia Bani (75).

În finalul timpului regulamentar, arbitrul nu a validat un gol al lui Juve după ce a consultat VAR, reluările arătând că Ronaldo a făcut henţ.


Foto: (c) FILIPPO VENEZIA / REUTERS


"Bătrâna doamnă" a punctat decisiv prin Federico Bernardeschi după o fază creată de Alex Sandro (90+3).

Sâmbătă se mai joacă întâlnirea Lazio - Napoli. Majoritatea partidelor au loc duminică, luni fiind programat epilogul etapei, Atalanta - Frosinone.
AGERPRES (editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria