Kadîrov spune că și-a recuperat calul pentru 18.000 de dolari prin intermediul spionilor ucraineni

Kadîrov spune că și-a recuperat calul pentru 18.000 de dolari prin intermediul spionilor ucraineni

Șeful Ceceniei, Ramzan Kadîrov, a declarat pe canalul său Telegram că și-a răscumpărat armăsarul furat în Cehia prin medierea serviciilor speciale ucrainene.

Faptul că armăsarul său, pe nume Zazu, a fost furat în Cehia a fost raportat de Kadîrov în martie. El a amintit, de asemenea, că încă din 2014, calul a fost inclus pe lista proprietăților lui Kadîrov înghețate în Republica Cehă, ca parte a sancțiunilor anti-ruse.

„La începutul anului, reprezentanți ai serviciilor speciale ucrainene m-au abordat prin intermediari, care s-au oferit să-l cumpere pe Zazu. Ei știau de atașamentul meu față de cal și nu au dat greș – bineînțeles, am fost de acord. Sincer, am crezut că Zazu va fi transferat cumva oficial, cu eliminarea sancțiunilor etc. Dar s-a dovedit că serviciile speciale aveau un plan îndrăzneț – pur și simplu i-au pus în scenă furtul dintr-un grajd din Cehia. Să vă reamintesc că oricui i s-a părut ciudat atunci cum un cal scump ar putea pur si simplu să dispara.Se pare ca poate. Acum Zazu este in drum spre casa. Si m-a costat sa-l aduc inapoi… atentie: 18 mii dolari!” a precizat Kadîrov.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”