Kadîrov susține că armata rusă ar putea cuceri atât Kievul, cât și America, la ordinul lui Putin

Kadîrov susține că armata rusă ar putea cuceri atât Kievul, cât și America, la ordinul lui Putin

Ramzan Kadîrov, șeful Republicii Cecene și-a arătat încrederea nemărginită în forța armatei ruse, despre care ar fi putut să cucerească capitala Ucrainei, însă ar fi așteptat ordin de la președintele Vladimir Putin. De asemenea, el a afirmat că trupele rusești sunt pregătite chiar pentru invazia Americii, iar pentru Zelenski a pregătit un pistol special.

Ramzan Kadîrov în dialog cu Olga Skabeeva, arătând pistolul pentru Zelenski FOTO Captură de ecran

Afirmațiile despre invazia Kievului, din martie 2022

În luna martie a anului trecut, Kadîrov a postat chiar și un videoclip, se presupune că din apropierea Kievului, în care a amenințat că urmează să „cucerească” capitala Ucrainei, dar mai întâi, așteaptă un ordin. Invadatorii ruși au fost alungați din regiunea Kiev la numai două săptămâni după aceste afirmații.

Avem o forță capabilă să invadeze și să cucerească Kievul. Astăzi, dacă există un ordin de la comandantul suprem [Putin], unitățile noastre din Ministerul Apărării, Gărzii Naționale, poliție, nu contează, chiar și cele nedepartamentale, toate unitățile, fiecare dintre ele, sunt pregătite. Și apoi - așa cum decide președintele.", a afirmat el, într-un interviu pentru postul de televiziune Rossiya 1, controlat de ruși.

Imaginile au fost postate inclusiv pe pagina de Telegram a lui Kadîrov și preluate, ulterior, de instituția de știri aliniată la Kremlin, RIA Novosti.

În plus, Kadîrov a scris pe contul său de Telegram că era chiar gata să „cucerească America”, dar din nou, a așteptat ca Putin să ordone acest lucru.

Dacă există un ordin de la Comandantul Suprem, suntem gata să marșăm asupra Americii, lăsând Moldova mult în urmă. Și orice astfel de ordin nu este discutat, ci executat. Avem toate forțele necesare, active și echipamente pentru implementarea acestuia., a adăugat Ramzan Kadîrov.

Pistolul pregătit pentru Volodimir Zelenski

Șeful Republicii Cecene a vorbit și despre un „pistol trofeu” pe care se presupune că îl păstrează special pentru președintele ucrainean Volodimir Zelenski. Mai exact, pentru ca președintele Ucrainei să își pună capăt zilelor, în același mod în care a făcut-o liderul nazist, Adolf Hitler, scrie Yahoo News .

Kadîrov a și arătat pistolul, în cadrul unui interviu acordat jurnalistei de propagandă rusească, Olga Skabeeva. El a spus că se presupune că îl ține mereu încărcat. De asemenea, a afirmat că într-o discuție unu la unu, ar ști exact cum să îl manipuleze pe Zelenski pentru că este psiholog.

Cred că Zelensky este un terorist, un satanist al satului și un fascist. Și cred că este greșit să negociez cu el. Dacă aș fi trimis la el unul la unu, atunci am putea negocia. Dar l-aș convinge rapid. Aș semna repede toate actele care sunt necesare. Nu aș spune nimic, ci l-aș obliga sa faca ce trebuie. Sunt psiholog. înțeleg foarte bine oamenii și îi pot manipula. ", a mai afirmat Ramzan Kadîrov.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...