Kaiac-canoe: Trei echipaje românești, calificate în semifinale la Mondialele din Cehia

Kaiac-canoe: Trei echipaje românești, calificate în semifinale la Mondialele din Cehia

Trei echipaje românești au obținut calificarea, vineri, în semifinalele Campionatelor Mondiale de kaiac-canoe pentru seniori de la Racice (Cehia).

Victor Mihalachi și Leonid Carp au ocupat locul al doilea în seria a treia la Canoe-2 pe 1.000 m, cu timpul de 3 min 37 sec 952/1000, sosind după polonezii Slominski și Kaminski (3:37.774).

La Kaiac-4 masculin pe 500 m, Aurelian Ciocan, Cosmin Lulciuc, Sorin Cical și Răzvan Albișoru au ocupat locul al treilea în seria a treia, cu timpul de 1 min 21 sec 994/1000.

În proba feminină de Kaiac-4 pe 500 m, Florentina Caminescu, Irina Lauric, Florida Ciuta și Mălina Trifescu au terminat pe poziția a patra în seria a treia, cronometrate în 1 min 39 sec 195/1000.

România are două echipaje calificate în finale, Victor Mihalachi și Leonid Carp la Canoe-2 pe 500 m, precum și Florentina Caminescu și Irina Lauric, la Kaiac-2 pe 1.000 m, ambele urmând să concureze sâmbătă.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Mama fetei de 12 ani găsită moartă într-o canapea din București a fost prinsă în Spania / Decesul fetei s-ar fi produs în luna aprilie, prin …

2 Igor Girkin enumeră cele 3 motive pentru care distrugerea barajului Nova Kahovka va fi fatală pentru Rusia

3 Mihai Tudose, în centrul unui scandal de hărțuire sexuală

4 VIDEO Primele imagini arată un dezastru! Apele din barajul Nova Kakhovka au ajuns deja în orașul Herson

5 VIDEO Imagini cu proporțiile dezastrului după distrugerea barajului Nova Kakhovka