Kanye West, dat afară din sediul Skechers, după ce a venit neinvitat. Averea sa e în picaj, rapperul nu mai e miliardar

Kanye West, dat afară din sediul Skechers, după ce a venit neinvitat. Averea sa e în picaj, rapperul nu mai e miliardar

La doar o zi după ce Adidas a anunțat că încetează colaborarea cu rapperul, acesta a apărut neanunțat la sediul Skechers, un alt gigant producător de echipamente sportive.

Kanye West are numeroase probleme după comentariile antisemite pe care le-a făcut FOTO Getty Images

Kanye West și-a făcut miercuri apariția la birourile din Los Angeles ale companiei Skechers, însă a fost imediat escortat afară din clădire, anunță Business Insider . Reprezentații companiei au declarat pentru sursa citată că rapperul, care în urmă cu un an și-a schimbat numele în Ye, a sosit „neanunțat și neinvitat“.

Skechers nu are nicio intenție de a lucra cu West, Condamnăm recentele sale remarci și nu tolerăm antisemitismul sau orice altă formă de discurs instigator la ură. Compania dorește să sublinieze că West a apărut neanunțat și neinvitat la birourile corporației Skechers“, se arată într-un comunicat.

Cu doar o zi înainte, producătorul german de echipamente sportive Adidas a încheiat parteneriatul cu Ye, după ce controversatul rapper american care a făcut mai multe comentarii antisemite în ultimele săptămâni.

Averea lui Kanye West a scăzut cu 1,5 miliarde de dolari

Potrivit Forbes , pierderea acestui parteneriat l-a costat mult pe West, iar averea lui s-a redus considerabil. Astfel, cântărețul american a pierdut statutul de miliardar odată cu încetarea contractului cu Adidas, estimat de Forbes la 1,5 miliarde de dolari.

În prezent, averea lui West este estimată la aproximativ 400 de milioane de dolari și include imobiliare, încasări din muzică, numerar și 5% din firma Skims, a fostei soții Kim Kardashian.

Casa de modă Balenciaga, revista Vogue și agenția de impresariat CAA se numără printre companiile care au renunțat deja la parteneriatele cu West.

Colaborarea dintre Adidas şi starul hip-hop a fost multă vreme una dintre cele mai profitabile din industria modei. Dezvoltată din 2014, colecţia de pantofi de sport Yeezy a rapperului a înregistrat un succes fenomenal şi l-a ajutat pe Kanye West să devină miliardar.

Compania germană a anunțat, la începutul lunii octombrie, că îşi va reevalua relaţia cu Kanye West, fără a oferi un motiv. Rapperul apăruse cu câteva zile mai devreme purtând o bluză cu sloganul „White Lives Matter“ („Vieţile Albilor Contează") la Săptămâma Modei de la Paris.

Acest slogan, folosit de extrema dreaptă americană, deturnează numele mişcării „Black Lives Matter“, care militează împotriva rasismului.

La câteva zile după acest episod, Ye a fost suspendat de pe Twitter după ce a scris că va ataca evreii, într-o postare care a fost între timp eliminată de reţeaua de socializare deoarece încălca regulile. De asemenea, el a fost suspendat de pe Instagram.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”