Kanye West susține că a fost drogat și „diagnosticat greșit” ca să fie manevrabil

Kanye West susține că a fost drogat și „diagnosticat greșit” ca să fie manevrabil

Kanye West, care a fost diagnosticat cu tulburare bipolară în 2016, susține acum că a fost „diagnosticat greșit din punct de vedere mintal”.

Kanye a lansat un atac la adresa fostului său antrenor personal, Harley Pasternak FOTO Profimedia

În urma revenirii sale pe Twitter, după ce anterior contul său fusese șters de pe rețeaua socială din cauza unor comentarii antisemite, Kanye, care recent și-a schimbat numele în Ye, a lansat joi acuzații împotriva fostului său antrenor personal, Harley Pasternak, care este evreu.

„Ceea ce ar trebui să fie evident până acum este că am fost crescut pentru a-mi susține adevărul, indiferent de consecințe”, a scris rapperul pe Twitter, alături de o captură de ecran din presupusa sa conversație cu celebrul antrenor.

„Așa că voi spune din nou că am fost diagnosticat greșit din punct de vedere mintal și aproape că am fost drogat până la pierderea minții pentru a mă face o celebritate manevrabilă și bine crescută”.

În mesajul text, Pasternak i-a cerut lui West să aibă o „conversație deschisă și plină de dragoste” cu el, bazată pe „fapte”. De asemenea, i-a cerut fostului său prieten să se abțină de la „înjurături” sau „lucruri nebunești”.

Cu toate acestea, următorul mesaj al lui Pasternak are un ton schimbat, amenințându-l pe West că îl va trimite din nou într-o instituție.

„A doua opțiune, te fac să fii internat din nou într-o instituție unde te vor trata cu medicamente și te vei întoarce în Zombieland pentru totdeauna. Întâlnirea de joacă cu copiii pur și simplu nu va mai fi la fel.”

Pasternak ar fi fost persoana care a chemat poliția atunci când rapperul a fost spitalizat pentru comportamentul său „neregulamentar" în 2016.

Mesajul pe care i l-ar fi trimis Pasternak lui Kanye West

Mesajul pe care i l-ar fi trimis Pasternak lui Kanye West

Rapperul a fost sub tirul focului în ultima lună pentru remarcile sale antisemite tulburătoare, prietenii susținând că se află în mijlocul unui „episod psihiatric”.

Cu toate acestea, multe persoane - inclusiv numeroase celebrități - susțin ideea că starea mintală a lui Kanye West nu îl scutește de consecințele comentariilor sale.

Afirmațiile sale împotriva lui Pasternak vin, de asemenea, la doar o zi după ce rapoartele au susținut că West a plătit un fost angajat care a vrut să vorbească ani de zile despre comportamentul antisemit a lui Kanye.

Potrivit NBC, angajatul a fost martor la faptul că rapperul l-a lăudat pe Adolf Hitler și pe naziști în timpul unor întâlniri - lucru pe care acesta îl neagă.

În plus, s-a raportat că artistul premiat cu Grammy a vrut să își numească albumul din 2018 „Hitler".

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria