Karl Lagerfeld crede că Brigitte Macron are "cele mai frumoase picioare din Paris"

Karl Lagerfeld crede că Brigitte Macron are "cele mai frumoase picioare din Paris"

Cunoscut pentru stilul său franc, creatorul de modă Karl Lagerfeld i-a făcut un compliment neobișnuit pentru o primă doamnă a Franței lui Brigitte Macron, în ultimul număr al revistei Paris Match, relatează huffingtonpost.fr.

Creatorul de modă al casei Chanel nu a făcut economie de elogii pentru prima doamnă a Franței și pentru soțul său, notează sursa citată.
"În străinătate, de la Brigitte Bardot, cea mai populară din Franța este Brigitte Macron. Cele mai frumoase picioare din Paris", scrie el în coloanele revistei Paris Match lansate în chioșcuri la 20 iulie.
Creatorul de modă german este însă sedus și de noul președinte al Franței, Emmanuel Macron. "De când este aici, în ceva mai mult de o lună Franța este privită diferit. Acest vânt de prospețime este neprețuit", și-a exprimat aprecierea creatorul de modă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...