Kate Middleton, cea mai potrivită viitoare regină. Expert regal: ”Ştie exact ce are de făcut”

Kate Middleton, cea mai potrivită viitoare regină. Expert regal: ”Ştie exact ce are de făcut”

Monarhul actual şi-a celebrat în iunie anul acesta Jubileul de Platină. Regina Elisabeta a devenit al doilea cel mai longeviv monarh din istoria înregistrată. Regina se află pe tron de 70 de ani. Doar Ludovic al XIV-lea al Franţei a avut o domnie mai lungă, rămânând pe tron mai bine de 72 de ani, în condiţiile în care a devenit rege la 4 ani.

Dacă regina va mai domni şi în mai 2024, ea va prelua titlul de cel mai longeviv monarh al unui stat suveran. Şi da, tot acest timp a fost fructificat de soţia Prinţului William, prinţul moştenitor, care îi va urma, firesc, la tron, Prinţului Charles.

Citeşte mai departe aici...

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

3 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

4 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean

5 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko