Kate Middleton, într-o ipostază rară...

Kate Middleton, într-o ipostază rară...

Kate Middleton a fost întruchiparea eleganței și a bunului gust la cel mai recent eveniment oficial la care au participat membrii Casei Regale Britanice. Regele și Regina l-au întâmpinat pe președintele Coreei de Sud în Marea Britanie, înainte de a organiza un banchet de stat în onoarea acestuia la Palatul Buckingham.

Kate Middleton și Printul Williams au mers și ei la hotelul la care sunt cazați oaspeții. Prințesa de Wales a avut un look spectaculos: Kate a optat pentru un oufit roșu în totalitate, de la pălărie până la pantofi.

Kate a purtat o haină roșie cu capă, în valoare de de 3.000 de lire sterline, de la Catherine Walker și o pălărie asortată de la Jane Taylor. Prințesa s-a accesorizat cu o pereche de cercei ovali cu safir și diamante, care au aparținut Prințesei Diana. Aceasta și-a completat look-ul cu o pereche de pantofi roșii Gianvito Rossi.

Cum se întâmplă de obicei, paparazzii au fost cu ochii pe ea și au surprins-o din toate unghiurile. Cele mai spectaculoase imagini sunt din momentul în care Kate Middleton coboară din mașină. Într-un moment de neatenție, aceasta și-a etalat picioarele de supermodel, pe care le ține de obicei ascunse sub rochii trei sferturi, scrie protv.ro .

Sursa foto: Profimedia





Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”