Katerina, fiica mai mică a lui Putin, se iubește cu fostul șef al baletului de stat bavarez, Igor Zelenski

Katerina, fiica mai mică a lui Putin, se iubește cu fostul șef al baletului de stat bavarez, Igor Zelenski

Fiica cea mică a lui Putin, Katerina Tihonova, are o relație de lungă durată cu Igor Zelenski, un fost balerin rus care a fost directorul Baletul de Stat Bavarez din Munchen, arată o investigație publicată joi de IStories , partenerul din Rusia al consorțiului jurnaliștilor de investigație Organized Crime and Corruption Reporting Project ( OCCRP ), și Der Spiegel.

Potrivit acestei investigații, Tihonova și Zelenski par să aibă un copil împreună.

Igor Zelenski, în vârstă de 52 de ani, a fost prim balerin la Teatrul Mariinsky din Sankt Petersburg și New York City Ballet. Din 2016, În 2016, a preluat conducerea Baletului Bavarez și se pare că de atunci trăiește în Germania.

Luna trecută, Zelenski a renunțat la funcție „din motive familiale”, pe fondul unei examinări din ce în ce mai amănunțite a asocierilor sale cu Putin și a criticilor legate de faptul că nu a condamnat invadarea Ucrainei.OCCRP subliniază că, în ciuda faptului că are același nume de familie, el nu este rudă cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski.

Până la publicarea acestei investigații, relația sa cu fiica lui Putin nu era cunoscută public.

Tihonova a fost căsătorită cu Kirill Shamalov, fiul unui prieten de lungă durată al lui Putin. Cuplul se despărțise până în 2017.

Reporterii au reușit să îl identifice pe Igor Zelenski ca fiind noul partener al lui Tihonova după ce au primit un set de e-mailuri care aparțineau uneia dintre gărzile de corp ale acesteia.

Printre documentele atașate se aflau copii scanate ale pașapoartelor lui Zelenski și ale lui Tihonova, precum și ale pașaportului unei fetițe născute în 2017.

Reporterii au confirmat relația dintre Zelenski și Tihonova prin intermediul altor câteva surse independente:

O sursă de la aeroportul Vnukovo din Moscova a furnizat o listă de pasageri de la un zbor charter din decembrie 2019 care a aterizat la terminalul VIP. Aceștia au fost: Tihonova, Zelenski, fiica lor, un profesor de pian, două bone și trei angajați ai serviciului de securitate prezidențial.

Datele privind zborurile lui Tihonova între 2017 și 2019 arată că aceasta călătorea în mod regulat între Moscova și Munchen, unde Zelenski își stabilise reședința.

O sursă din cadrul Baletului Bavarez a declarat reporterilor de la Der Spiegel că Tihonova și Zelenski formează cel mai probabil un cuplu.

Este posibil ca Tihonova să se fi mutat între timp în Germania pentru a fi alături de partenerul ei. Printre e-mailurile primite de garda ei de corp se numără unul, trimis la sfârșitul lunii octombrie 2019, care avea ca subiect „Mutarea în Germania” și conținea instrucțiuni de la o companie internațională de mutări despre cum să trimită descrieri ale unor obiecte de valoare care urmau să fie mutate.

Jurnaliștii nu au reușit să ia legătura cu Tihonova sau Zelenski pentru comentarii. Când reporterii de la Der Spiegel au mers la adresa înregistrată a acestuia din Munchen, au fost întâmpinați de fosta sa soție, ex-balerină la Baletul Mariinsky, Yana Serebryakova. Aceasta a refuzat orice comentariu.


Katerina Tihonova

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Nunta odraslei interlopului Nuțu Cămătaru, „udată” cu grămezi de bani de Cosmin Olăroiu și Codin Maticiuc

2 „Cresc frustrările printre soldații ruși” / Interceptări ale serviciilor de informații poloneze

3 Au scos de la naftalină vechile rachete sovietice! / Semne evidente că Rusia gâfâie pe frontul din Ucraina

4 Dmitri Medvedev ar fi încercat să se sinucidă? Presa din Ucraina susține că s-ar fi găsit și mai multe bilețele de adio

5 Pe unde își țin banii miliardarii României / Detaliile inedite din dosarul furtului din casa „regelui pavelelor”