„Katya Mizulina este pe gustul lui Putin în totalitate”/Noi dezvăluiri din alcovul Kremlinului

„Katya Mizulina este pe gustul lui Putin în totalitate”/Noi dezvăluiri din alcovul Kremlinului

Președintele rus Vladimir Putin, 71 de ani, ar fi implicat într-o nouă relație amoroasă cu o femeie cu 32 de ani mai tânără decât el, potrivit unor noi informații publicate de presa internațională.

Ekaterina „Katya” Mizulina, de 39 de ani, care are o licență în istoria artelor, făcându-și studiile în Marea Britanie, conduce Liga Rusiei pentru un Internet sigur, o structură pro-Kremlin.

„Katya Mizulina este pe gustul lui Putin în totalitate”, a declarat Olga Romanova, activista rusă pentru drepturile omului, pentru Canalul 24 din Ucraina. „Acest model de femeie de tip Barbie i s-a potrivit întotdeauna foarte bine”, a mai spus aceasta, potrivit New York Post .

Romanova a asemănat-o pe Mizulina cu o presupusă iubită mai veche a lui Putin, Svetlana Krivonogih, proprietară a unui club de striptease și multimilionară din Sankt Petersburg, care ar avea împreună cu aceasta și o fată, Luiza, în vârstă de 20 de ani.

Mizulina, fiica unei deputate anti-ucrainene, a depus toate eforturile pentru a reduce la tăcere orice critică la adresa lui Putin din mediul online, în special în ceea ce privește războiul din Ucraina, sub pretextul protejării copiilor.

Putin, care a divorțat în 2014 de soția lui, Lyudmila, cu care a fost căsătorit timp de 30 de ani, ar fi fost implicat într-o relație și cu fosta gimnastă olimpică Alina Kabaeva, de 40 de ani, despre care se crede că are 2 sau chiar 3 copii împreună cu el.

Dar presa ucrainenă și canalele independente de Telegram din Rusia spun că el s-a îndrăgostit de Mizulina, fiica deputatei Elena Mizulina, de 69 de ani, iar legătura dintre cei doi este de dată recentă, potrivit canalului rus de Telegram Kremlevskaya Tabakerka.

Mizulina a absolvit Școala de Studii Orientale și Africane de la Universitatea din Londra în 2004, cu diplome în istoria artei și limba indoneziană.

A lucrat ca translator pentru delegațiile oficiale ruse care au vizitat China, iar în 2017 a început să lucreze la Liga pentru un internet sigur.

Această structură, despre care se spune că este finanțată de miliardarul ultranaționalist Konstantin Malofeev, este unul din principalele intrumente de cenzură din Rusia, potrivit ziarului independent rus Novaya Gazeta.

În calitate de șefă a acestei structuri, Mizulina a pledat pentru cenzura online, amenzi și sancțiuni împotriva mass-mediei și a rețelelor sociale.

Într-un discurs din 2022, Mizulina a spus: „Mai întâi vom curăța Ucraina de naziști... și apoi vom ajunge la Google și Wikipedia”.

La o întâlnire cu studenții ruși de la începutul acestei luni, Mizulina i-ar fi cerut unui student să-și ceară scuze pentru că a pus sub semnul întrebării necesitatea serviciului militar obligatoriu în Rusia. Ea l-ar fi amenințat pe acesta cu pedepsele aspre prevăzute de legile pentru discreditarea armatei ruse.Citește și:

populare
astăzi

1 Ploi, grindină și vijelii anunțate de meteorologi. Județele care intră sub cod portocaliu

2 O avea chiloți pe ea?

3 El este trădătorul reținut de DIICOT pentru spionaj în favoarea Rusiei

4 DNA anunță oficial care este „faza” cu Coldea

5 Reacția categorică a lui Gică Hagi, după ce Ianis a fost scos la vânzare de Rangers