Kelemen Hunor: Nu vrem să arbitrăm conflictele din niciun partid; decizia privind votul la moțiunea de cenzură, miercuri

Kelemen Hunor: Nu vrem să arbitrăm conflictele din niciun partid; decizia privind votul la moțiunea de cenzură, miercuri

Coaliția aflată la guvernare este responsabilă de actuala situație politică, creată în urma refuzului premierului Sorin Grindeanu de a-și da demisia, iar UDMR nu dorește să arbitreze conflictele din PSD sau din alt partid, a declarat sâmbătă, la Cluj, președintele Kelemen Hunor, după ședința Consiliului Permanent al Uniunii.

În cadrul ședinței a fost făcută o analiză privind poziția formațiunii în contextul politic actual.

Kelemen Hunor a precizat că a primit mandat de la colegii din CRU pentru a discuta cu reprezentanții oricărui partid, dar a subliniat că trebuie ''reparată'' situația creată de coaliția de guvernare și de premier.

În ceea ce privește votul parlamentarilor UDMR la moțiunea de cenzură, președintele Uniunii a subliniat că o decizie va fi luată doar înaintea votului, până atunci situația urmând a fi analizată ''pas cu pas''.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina