Kendall Jenner o detronează pe Gisele Bundchen din fruntea listei celor mai bine plătite top-modele

Kendall Jenner o detronează pe Gisele Bundchen din fruntea listei celor mai bine plătite top-modele

Popularul model american Kendall Jenner i-a furat primul loc braziliencei Gisele Bundchen pe lista celor mai bine plătite top-modele din lume realizată anual de revista Forbes, relatează online ziarul spaniol ABC.

Kendal Jenner a detronat-o astfel pe cea care a ocupat primul loc timp de 15 ani în acest ranking realizat de prestigioasa revistă pentru 2017.

La doar 22 de ani, cea mai mică dintre surorile clanului Kardashian, a trecut pe primul loc cu încasări totale de peste 18 milioane de euro.

Pe lângă defilările pentru Victoria's Secret și de imagine a firmei de lenjerie La Perla — motiv pentru care nu a putut participa la show-ul anual organizat luni la Shanghai — Kendal Jenner are contracte cu mărci prestigioase ca Estee Lauder, Calvin Klein sau Adidas.

Următoarea pe listă este Gisele Bundchen — cu încasări de 14 milioane de euro — care a ajuns pe locul doi după o încetinire a ritmului său de lucru. Top-modelul brazilian s-a menținut totuși pe primul loc și după ce a anunțat că renunță la podium în 2015.

Este urmată pe locul trei de Chrissy Teigen, cu peste 11 milioane de euro, și de Adriana Lima, spectaculoasa "îngerașă" de la Victoria's Secret, a patra pe listă cu aproape 9 milioane de euro.

Gigi Hadid, o stea emergentă în lumea modei, ocupă locul cinci în acest ranking realizat de Forbes, urmată de sora sa mai mică, Bella Hadid, cu încasări de 9,5 milioane de euro și respectiv 6 milioane de euro.

O altă noutate din acest an este intrarea pe această listă a primei manechine "curvy" (cu forme pline), Ashley Graham, care se clasează pe locul zece cu încasări de peste 4 milioane de euro.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vai, a luat pisi COVID și-i pute la minister! „Avem un pişat de spirt pe etaj“

2 Ilie Bolojan dă afară jumătate din angajaţii Consiliului Judeţean Bihor. Unii nici nu aveau loc prin birouri

3 Proștii votează, cefele groase din Servicii încasează / Fiul unui general STS ajuns liberal, contracte grase cu…

4 Să rămână scris / Trump va câștiga mai categoric decât în 2016!

5 Din culisele cluburilor de noapte. Aceleași tehnici se folosesc și-n România