Keșeru - Ce s-a întâmplat în acest meci dovedește că un selecționer român e mai bun ca unul străin

Keșeru - Ce s-a întâmplat în acest meci dovedește că un selecționer român e mai bun ca unul străin

Atacantul echipei naționale de fotbal a României, Claudiu Keșeru, a declarat, joi seara, că victoria cu Kazahstan din preliminariile CM 2018 dovedește faptul că un selecționer român e mai bun ca unul străin, făcând referire la schimbarea lui Christoph Daum cu Cosmin Contra.

Întrebat dacă e mai bun un selecționer român decât unul străin, Keșeru a răspuns: "Ceea ce s-a întâmplat în această seară dovedește acest lucru. Cosmin Contra știe exact unde să ne atingă și cum să ne sensibilizeze. S-a văzut experiența lui ca jucător. Practic îl simțeam alături de noi ca pe un jucător care știe cum să ne motiveze și să ne împingă de la spate. Până acum este o surpriză extrem de plăcută".

Keșeru, autor al unui gol cu Kazahstan, a menționat că nici măcar nu încearcă să înțeleagă de ce fostul selecționer, Christoph Daum, a evitat să îl convoace la națională. "O revenire la echipa națională este totdeauna perfectă, că am reușit să și înscriu este cireașa de pe tort. Uneori îmi ies execuțiile, alteori nu. Și azi am lovit mingea destul de prost, dar a intrat. Asta este, un atacant este judecat în funcție de goluri. Nu am încercat să înțeleg de ce am fost ocolit de Christoph Daum. Pur și simplu am respectat ce a decis. El trebuia să răspundă pentru rezultate, a fost decizia lui. Noi trebuie să o respectăm, fie că înțelegem, fie că nu. Mă bucur pentru Budescu și pentru mine că am înscris. Era important să demonstrăm că această generație are valoare și că putem aborda cu încredere calificările pentru EURO 2020", a spus el.

"Dacă nu luam acel gol pe final chiar era un debut perfect pentru noul selecționer. S-a simțit acel nerv pozitiv pe care l-a transmis. Dar trebuie să rămânem concentrați și să punem stâlpii necesari pentru a clădi această încredere în privința următoarei campanii de calificare", a adăugat Claudiu Keșeru.
Echipa națională de fotbal a României a învins formația Kazahstanului cu scorul de 3-1 (2-0), joi seara, pe stadionul ''Ilie Oană'' din Ploiești, în Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, la meciul de debut al lui Cosmin Contra ca selecționer al echipei României .

Duminică, 8 octombrie, de la ora 19,00, pe stadionul Parken din Copenhaga, România, care nu mai are nicio șansă de calificare, va întâlni reprezentativa Danemarcei, în ultimul său meci din cadrul Grupei E a preliminariilor CM 2018.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Adriam Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...

5 Judecați voi...