Kevin Spacey, protagonistul primului său film important după scandalurile de abuz sexual

Kevin Spacey, protagonistul primului său film important după scandalurile de abuz sexual

Actorul american Kevin Spacey va fi protagonistul filmului "1242 - Gateway to the West", prima mare producţie în care joacă din 2017 când a fost denunţat şi acuzat în numeroase cazuri de abuz sexual, relatează EFE.

Câştigătorul a două premii Oscar va juca rolul principal în această dramă istorică, care este o coproducţie internaţională filmată în Marea Britanie, Ungaria şi Mongolia, au informat medii de specialitate de la Hollywood.

Filmul prezintă povestea lui Batu Han, nepotul lui Ginghis Han şi unul dintre comandaţii şefi ai Imperiului mongol, căruia i s-a dat misiunea să invadeze Europa dar care a eşuat în tentativa sa.

Kevin Spacey va conduce o distribuţie de actori renumiţi precum Eric Roberts, Christopher Lambert, Terence Stamp, Jeremy Neumark şi Genevieve Florence.

Se prevede ca filmările să înceapă în octombrie anul acesta sub conducerea realizatorului maghiar Peter Soons, după un scenariu scris de Aaron Horvath şi Joan Lane, şi avându-i ca producători pe Bill Chamberlain şi Kornel Sipos.

Din 2017, când protagonistul serialului "House of Cards" şi unor filme ca "American Beauty" a fost acuzat de comportament sexual inadecvat, Spacey a avut doar câteva apariţii rare pe marile ecrane, ca în filmul italian "L'uomo Che Disegno Dio" (2021), în regia lui Franco Nero.

Cariera cinematografică a lui Spacey a intrat în impas după ce peste 20 de tineri l-au denunţat pentru presupuse abuzuri sexuale comise la teatrul londonez Old Vic, al cărui director a fost în perioada 1995 - 2013.

Ultima sa apariţie pe marele ecran a fost în filmul "Billionaire Boys Club" (2018), în regia lui James Cox, care a fost un eşec la box-office, în parte şi din cauza acuzaţiilor lansate împotriva actorului american.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Adina Buzatu a scos de la naftalină imaginea în care s-a pozat goală, alături de cinci bărbați

2 VIDEO Cara Delevingne „și-a donat orgasmul pentru știință” / Pentru asta s-a masturbat într-un spital din Germania

3 VIDEO Emilia Dorobanțu, cântec emoționant de 1 Decembrie. Interpretarea superbă care te face să plângi

4 Foarte interesante amănunte! / Păcăliți de ucraineni și de hărțile vechi și depășite, rușii trag după ținte false și se omoară între ei

5 Profesorul Vlad Ciurea / Creierul are cinci dușmani!