Kickboxerul român Benny Adegbuyi, accident grav pe Autostrada A2

Kickboxerul român Benny Adegbuyi, accident grav pe Autostrada A2

Kickboxerul român Benny Adegbuyi (38 de ani), soția lui și mai mulți sportivi au fost implicați într-un accident rutier grav. Mașina în care se aflau cei doi, cu sportivul la volan, a intrat într-un parapet pe Autostrada A2. Benny a scăpat nevătămat, în timp ce soția lui are o problemă la mână.

Kickboxerul român Benny Adegbuyi a trecut prin clipe teribile. Captură TV

”Astăzi, mergeam cu echipa de la Benny Fight Academy spre Constanța, acolo unde o parte dintre elevi participau la un interclub. Pe A2, la km 138, în timp ce circulam regulamentar pe banda 2, o mașină de pe banda 1 a intrat brusc în fața mea, iar eu, pentru a evita coliziunea, am tras de volan și am acroșat parapetul, care ulterior ne-a aruncat pe cealaltă parte a drumului.

Mașina este daună totală, dar cel mai important este că toți care eram în mașină suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu. Soția mea Elena are doar o mică problemă la mână și am preferat să facem investigații suplimentare. Am fost la un pas de tragedie, iar mesajul meu este să aveți grijă la volan pentru că neatenția, chiar și pentru o singură clipă, vă poate costa viața atât pe voi, cât și pe cei dragi”, a spus Benny Adegbuyi, pentru gsp.ro.

Se îndreptau spre Cupa Ronin Warriors

Benny și soția se îndreptau către Tuzla, unde este programată astăzi Cupa Ronin Warriors, o competiție de kickboxing care pune față în față 270 de sportivi de la 17 cluburi din toată țara. La competiție este înscris și Benny Fight, clubul deschis de Adegbuyi.

Din primele informații obținute de gsp, Benny a scăpat nevătămat , în timp ce soția acestuia este suspectă de fisură la mână și a fost transportată la spital, a declarat Alin Huiu, responsabilul de relația cu media al kickboxerului.

Benny Adegbuyi are 20 de lupte în Glory (15 victorii și 5 înfrângeri), fiind cel mai bine cotat kickboxer român al momentului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...