Klaus Iohannis participă la slujba de Înviere la Sibiu. Ce mesaj le-a transmis tuturor românilor

Klaus Iohannis participă la slujba de Înviere la Sibiu. Ce mesaj le-a transmis tuturor românilor

Președintele României, Klaus Iohannis, împreună cu soția sa iau parte la slujba de Înviere de la biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime" din Sibiu.

Foto captura Youtube

El a avut și un mesaj de transmis românilor care sărbătoresc acum Învierea Domnului, dar și pentru cei care duminică vor serba Floriile.

Tuturor creștinilor care sărbătoresc Învierea Domnului acum le doresc Sărbători fericite – Hristos a înviat! – zile frumoase, liniștite, cu familia, cu prietenii, iar creștinilor care mâine au sărbătoarea Floriilor le doresc o zi frumoasă și La mulți ani”, a declarat Klaus Iohannis, potrivit Libertatea .

Klaus Iohannis a transmis un mesaj și pe rețelele de socializare pentru creștinii romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici, care sărbătoresc în acest weekend Sărbătorile Pascale.

„Sfintele Paști ne oferă cu multă generozitate sensul, căldura și forța valorilor creștine, care continuă să ne fie și astăzi călăuză în vremuri dificile. Fie ca Sărbătoarea Învierii Domnului să aducă tuturor regăsirea cu cei apropiați în lumina speranței, a iubirii și a credinței!”, a fost mesajul lui Klaus Iohannis, pe rețelele de socializare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...