Klause, tu chiar AI FOST la Grivco?

Klause, tu chiar AI FOST la Grivco?

Când un pușcăriaș securist ca Voiculescu trimite acum mesaje anti Băsescu din pușcărie strecurând, așa, ca din întâmplare, o precizare subliminală privitoare la un amănunt asupra căruia în campania electorală a păstrat tăcerea, începi să-ți pui întrebări. Nu cumva? Nu cumva, domnule președinte, imaginile ălea despre care se jura Sereș chiar există? Că prea v-a durut de Antene, taman acum! Să știți că românii v-ar fi iertat. V-ar ierta și acum dacă le-ați spune adevărul...

Mesajul lui Voiculescu

"Recunosc in mod public ca Traian Basescu a avut mereu comportament de sluga fata de mine in toti acesti ani. Cateva exemple: 

1. Basescu ma ruga sa apara la Antene cand a candidat la Primaria Municipiului Bucurestiului. Imi amintesc ca avea o voce de sluga.2. Tot cu un comportament de sluga a venit ”cu caciula in mana” la Grivco – asa cum singur a recunoscut. *Pentru opinia publica: Presedintele Klaus Iohannis nu a fost niciodata la Grivco.

3. Tot ca o sluga Basescu a venit la Senat in biroul meu si mi-a solicitat sa nu votam in Parlament alegerea lui N. Vacaroiu si a lui A. Nastase in functiile de presedinti ai celor doua Camere.

4. Sluga a fost si la Taverna Sarbului cand m-a rugat sa ne intalnim cu scopul de a-l da jos pe C.P.Tariceanu din functia de Prim-Ministru pentru a-l pune pe T. Stolojan.

5. Inclusiv la intalnirea de la Cotroceni Basescu mi-a spus umil:  „Domnule Profesor, sunteti nascut in ’46, deci suntem apropiati ca varsta. Nu mai mergeti pe mana unui cal mort. Tariceanu nu are niciun viitor”

De fiecare data comportamentul lui Basescu a fost de sluga umila, chiar si pe scarile de la Modrogan inainte sa-l tradeze pe Petre Roman", a scris Voiculescu pe site-ul sau.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 ULTIMA ORĂ S-a instalat panica? Rusia şi-a mutat avioanele şi elicopterele din Crimeea!

3 VIDEO Filmare intimă cu premierul Finlandei, Sanna Marin, apărută pe internet

4 ULTIMA ORĂ Conducerea rusă a Crimeei a părăsit peninsula în urma unui apel venit de la Moscova

5 A dat-o în penibil! Loredana Groza s-a fotoșopat până a devenit altcineva!