Kovesi aruncă BOMBA! Ponta a fost audiat în DOUĂ dosare la DNA! Dragnea, tu auzi?

Kovesi aruncă BOMBA! Ponta a fost audiat în DOUĂ dosare la DNA! Dragnea, tu auzi?

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a dezvaluit luni ca Victor Ponta a fost audiat la DNA in doua dosare, de aceea a petrecut atatea ore cu procurorii. Victor Ponta a dat declaratii procurorilor in doua dosare, de aceea, a stat ore intregi saptamana trecuta la DNA, a precizat Kovesi, care insa nu a putut preciza care este al doilea caz, pe langa dosarul Belina.  Dragnea, tu auzi?

„Acest lucru îl evaluează procurorul de caz, cât din declarația unui martor este utilă. Domnul Ponta, în acea zi nu a fost audiat doar într-un singur dosar. Au fost două audieri în două dosare diferite. Nu pot să spun în ce dosare a fost audiat, și această percepție că a fost audiat într-un dosar mai vechi poate pleca din lipsa noastră explicații în comunicatul de presă", a explicat Kovesi în legătură cu audierea lui Ponta.

Victor Ponta a recunoscut ca a fost audiat in dosarul Belina spunand ca atunci cand va ajunge la Camera Deputatilor pentru aviz dosarul DNA, se va vedea din dosar ca nici el, nici Sorin Grindeanu sau Robert Cazanciuc nu au depus niciun denunt contra lui Liviu Dragnea sau altcuiva.

"Am fost citati ca martori intr-un dosar la care se stransesera documente inainte de audierea noastra si am spus doar adevarul / toata campania de presa platita cu bani multi privind denuntatorii pesedisti la DNA se va dovedi inca o uriasa minciuna marca Liviu Dragnea! Dragnea chiar ii minte si manipuleaza pe membrii si votantii PSD cu multa nerusinare si cinism si acest lucru nu poate merge asa la nesfarsit", a precizat fostul premier.

Amintim ca vineri Sevil Shhaideh a fost pusa sub urmarire penala pentru abuz in serviciu de catre procurorii DNA in dosarul Belina, in timp ce pentru Rovana Plumb s-a cerut incuviintarea urmaririi penale la Parlament.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...