Kovesi despre controlul IJ: Am avut senzația că s-a venit cu o anumită temă

Kovesi despre controlul IJ: Am avut senzația că s-a venit cu o anumită temă

Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a afirmat vineri, la CSM, referindu-se la controlul Inspecției Judiciare, că a avut "senzația" că s-a venit cu "anumite teme" care trebuiau verificate.

Întrebată dacă, pe parcursul derulării controlului IJ, a avut senzația că acesta este lipsit de obiectivitate, având, pe lângă scopul declarat, și un scop "ascuns", șefa DNA a spus: "Da, am avut această senzație, s-a venit cu teme care trebuiau verificate sau infirmate, s-a venit cu anumite zvonuri despre care au citit în presă și care trebuiau confirmate într-un fel sau altul și, da, s-a venit cu o anumită temă pentru identificarea unor dosare, a unor soluții sau a anumitor acte din dosare".

Procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, își prezintă vineri, în cadrul Secției pentru procurori a CSM, punctul de vedere cu privire la raportul întocmit de Inspecția Judiciară după controlul efectuat la DNA.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria