Kovesi, în ie la o capelă din Cluj

Kovesi, în ie la o capelă din Cluj

Laura Codruța Kovesi, șefa EPPO, a fost prezentă vineri, 5 mai, la Cluj-Napoca, unde a participat la prezentarea unei teze de doctorat la capela de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din oraș, scrie clujlive.ro .

Procurorul șef al Parchetului European a îmbrăcat o ie tradițională și a participat alături de mai mulți preoți la lansarea tezei de doctorat, inclusiv Mitropolitul Clujului, ÎPS Andrei Andreicuț. Ea a primit flori de la o fetița, căreia i-a dat si un autograf. Laura Codruța Kovesi spunea în trecut că este un om credincios. Șefa EPPO spunea în 2019 că a mers la biserică înainte de audierea din Parlamentul European. „Cred în Dumnezeu, mă duc la biserică și în România. Acum, înainte de audierea în Parlamentul European, am fost la o biserică ortodoxă din Bruges. Au fost mulți români. Nu mă așteptam să fie atâția. Am fost impresionată că au fost foarte mulți copii. A fost o slujbă frumoasă", spunea Kovesi în 2019 la o emisiune.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…