Kovesi, în ie la o capelă din Cluj

Kovesi, în ie la o capelă din Cluj

Laura Codruța Kovesi, șefa EPPO, a fost prezentă vineri, 5 mai, la Cluj-Napoca, unde a participat la prezentarea unei teze de doctorat la capela de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din oraș, scrie clujlive.ro .

Procurorul șef al Parchetului European a îmbrăcat o ie tradițională și a participat alături de mai mulți preoți la lansarea tezei de doctorat, inclusiv Mitropolitul Clujului, ÎPS Andrei Andreicuț. Ea a primit flori de la o fetița, căreia i-a dat si un autograf. Laura Codruța Kovesi spunea în trecut că este un om credincios. Șefa EPPO spunea în 2019 că a mers la biserică înainte de audierea din Parlamentul European. „Cred în Dumnezeu, mă duc la biserică și în România. Acum, înainte de audierea în Parlamentul European, am fost la o biserică ortodoxă din Bruges. Au fost mulți români. Nu mă așteptam să fie atâția. Am fost impresionată că au fost foarte mulți copii. A fost o slujbă frumoasă", spunea Kovesi în 2019 la o emisiune.Citește și:

populare
astăzi

1 S-a elucidat misterul femeii moarte din Audi

2 „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

3 Cine este frumoasa procuroare de la flagrantul DNA în care a fost săltat baronul PSD Buzatu

4 „Mor de draci” / „Dumnezeirea mamii lor, cred că treʼ să mă duc să-i bat” / A apărut documentul care-l îngroapă definitiv pe baronul PSD Buzatu!

5 VIDEO „Acest bărbat dă clasă tuturor”