Kovesi N-A CEDAT! Le-a scris slugilor lui Dragnea că nu se duce la comisia lu' pește prăjit!

Kovesi N-A CEDAT! Le-a scris slugilor lui Dragnea că nu se duce la comisia lu' pește prăjit!

Șefa DNA n-a cedat presiunii și șantajului slugilor lui Dragnea și Voiculescu! Le-a scris slugilor lui Dragnea că nu se duce la comisia lu' pește prăjit! Deși Dragnea a amenințat-o duminică seara din nou pe Kovesi. O fi întâmplător că președinta comisiei lu' pește prăjit a ajuns fosta angajată a lui Voiculescu, Oana Florea? Și că Antena 3  a fost prima televiziune care a difuzat informația că șefa DNA nu s-a prezentat la audieri? Mai mult, șefa comisiei, Oana Florea, a și intrat în direct pentru a confirma informația...

 Șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, a refuzat din nou, luni, să vină la Comisia de anchetă privind prezidențialele din 2009.

 Șefa DNA susține că nu are informații care să ajute la aflarea adevărului în cazul anchetat.

În replică, președintele Comisiei de anchetă spune că rămâne de văzut dacă vor depune plângere penală în acest caz. În situația de față, urmează votul comisiei, pentru a se decide acest lucru.

”Se va tranșa prin vot, azi, ce vom face. Vom vota dacă sesizăm organele penale”, a declarat, luni, Oana Florea, președintele Comisiei de anchetă, fostă angajată a trustului pușcăriașului Dan Voiculescu.






Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...