Kremlinul spune că Vladimir Putin intenţionează să îşi facă noul vaccin împotriva coronavirusului

Kremlinul spune că Vladimir Putin intenţionează să îşi facă noul vaccin împotriva coronavirusului

Preşedintele rus Vladimir Putin intenţionează să i se administreze vaccinul nou dezvoltat în Rusia împotriva coronavirusului, a declarat marţi purtătorul său de cuvânt, Dmitri Peskov, potrivit DPA.

Putin intenţionează să îşi facă o doză de vaccin înainte de o vizită la Seul, unde urmează aibă o întâlnire cu omologul său sud-coreean Moon Jae-in, a anunţat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, citat de agenţia oficială rusă de presă TASS.

"Putin a primit ieri o invitaţie din partea omologului său sud-coreean. Putin a confirmat că, după un timp, va da curs cu siguranţă acestei invitaţii politicoase, după ce va decide să îşi facă o doză de vaccin", a spus Peskov.

Kremlinul nu a precizat când va avea loc vizita.

Agenţia sud-coreeană de presă Yonhap a relatat luni, după o discuţie între cei doi lideri, că Putin va merge în vizită în Coreea de Sud după ce situaţia legată de coronavirus se va mai stabiliza.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

4 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990