Ksenia, fata generalului Șoigu, ministrul rus al apărării, a dispărut de pe rețelele de socializare

Ksenia, fata generalului Șoigu, ministrul rus al apărării, a dispărut de pe rețelele de socializare

Ksenia Shoigu, 31 de ani, copilul teribil al ministrului rus al Apărării, Serghei Șoigu, a dispărut de pe rețelele de socializare, transferând contul pe privat.

Ksenia, „fata lui tata”, era în mare vogă, contul său având numeroși urmăritori. Este căsătorită, mamă, și-și împărtășea contul pe Instagram cu mulți fani.

Ea a absolvit Institutul de Relații Internaționale de Stat din Moscova (MGIMO), un teren de instrucție pentru diplomați și spioni, potrivit Daily Mail.

A fost consilier al vicepreședintelui Consiliului de Administrație al Gazprombank. În februarie, ea a devenit partener de conducere al fondului de investiții Sistema SmartTech.

Pe fondul războiului din Ucraina, nici fetele lui Vladimir Putin, care nu erau prea vizibile nici înainte, nu mai apar nicăieri. La Moscova se zvonește că Putin și-a ascuns membrii familiei într-un buncăr de lux dintr-un „oraș subteran din Siberia”, conceput pentru a fi protejați, el, oamenii lui din conducere și familiile acestora, în cazul unui război nuclear.

Putin are două fiice de la fosta sa soție Lyudmila, fosta primă doamnă a Kremlinului, dr. Maria Vorontsova, 36 de ani, genetician, și Katerina Tihonova, 35 de ani, dansatoare rock'n'roll, devenită matematiciană.

Niciuna nu a făcut comentarii despre război.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...