L-au remaniat? Ministrul Ion Ștefan lipsește de mai bine de o lună de la ședințele de guvern, dar participă la evenimente de partid

L-au remaniat? Ministrul Ion Ștefan lipsește de mai bine de o lună de la ședințele de guvern, dar participă la evenimente de partid

Ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, Ion Ștefan, n-a mai participat din data de 27 mai la nicio reuniune a Guvernului României!

Mai exact, politicianul vrâncean a lipsit de la ședințele de guvern din 28 mai, 4 iunie, 11 iunie, 16 iunie, 25 iunie și 1 iulie 2020. De fiecare dată, Ion Ștefan a fost înlocuit de către Vetuța Stănescu (foto), secretar de stat în cadrul ministerului, un om extrem de apreciat inclusiv de către premierul Ludovic Orban, dezvăluie Newsteam.ro.

La o primă vedere, absența ministrului lucrărilor publice, dezvoltării și administrației poate fi asociată cu problemele de sănătate pe care acesta le-a invocat.

Numai că, în timp ce absenta de la Palatul Victoria, Ion Ștefan a fost prezent la numeroase alte acțiuni desfășurate atât la sediul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, cât mai ales în județul natal, Vrancea, reuniuni pe care le-a și promovat de altfel pe rețelele sociale.

Ministrul Ion Ștefan lipsește de mai bine de o lună de la ședințele de guvern 5Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Când intervine FBI e groasă / Amănunte sulfuroase din dosarul DNA care-l vizează pe Dragnea

2 Se făcuse sârma ghem știți voi unde? / Moldoveanca s-a operat de urgență la un spital privat / Atenție, n-a scris …

3 Date și amănunte care dau fiori...

4 România jefuită / Cât a încasat Anca Alexandrescu de la KazMunayGas, kazahii pe care Ponta i-a iertat de 600 mil…

5 Studiu britanic care dă de gândit: Persoanele care au avut COVID-19 pot avea imunitate cel puțin cinci luni, d…