L-au remaniat? Ministrul Ion Ștefan lipsește de mai bine de o lună de la ședințele de guvern, dar participă la evenimente de partid

L-au remaniat? Ministrul Ion Ștefan lipsește de mai bine de o lună de la ședințele de guvern, dar participă la evenimente de partid

Ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, Ion Ștefan, n-a mai participat din data de 27 mai la nicio reuniune a Guvernului României!

Mai exact, politicianul vrâncean a lipsit de la ședințele de guvern din 28 mai, 4 iunie, 11 iunie, 16 iunie, 25 iunie și 1 iulie 2020. De fiecare dată, Ion Ștefan a fost înlocuit de către Vetuța Stănescu (foto), secretar de stat în cadrul ministerului, un om extrem de apreciat inclusiv de către premierul Ludovic Orban, dezvăluie  Newsteam.ro .

La o primă vedere, absența ministrului lucrărilor publice, dezvoltării și administrației poate fi asociată cu problemele de sănătate pe care acesta le-a invocat.

Numai că, în timp ce absenta de la Palatul Victoria, Ion Ștefan a fost prezent la numeroase alte acțiuni desfășurate atât la sediul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, cât mai ales în județul natal, Vrancea, reuniuni pe care le-a și promovat de altfel pe rețelele sociale.

Ministrul Ion Ștefan lipsește de mai bine de o lună de la ședințele de guvern 5




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”