La Cluj se fac ultimele pregătiri pentru concertul Depeche Mode

Pregătirile pentru concertul Depeche Mode din Cluj-Napoca, până la care mai sunt doar șase zile, au intrat în linie dreaptă, anunță organizatorii.

Potrivit unui comunicat de presă, zilele care au mai rămas până la concert sunt dedicate lucrărilor de amenajare pe stadionul Cluj Arena.

Concertul din 23 iulie marchează prima vizită a trupei la Cluj-Napoca, acesta fiind totodată ultimul show din segmentul european al turneului Global Spirit, de promovare a celui mai recent album.

"La începutul acestei săptămâni vor începe ultimele pregătiri pentru show-ul Depeche Mode ce va avea loc duminica aceasta, pe Cluj Arena. Peste 160 de oameni din echipa locală și echipa turneului vor fi pe stadion, asigurându-se că totul va fi gata până la ora concertului, urmând ca, în ziua evenimentului, de întreaga organizare să se ocupe peste 600 de persoane', se arată în comunicatul menționat.

Scena va avea aproximativ 50 de metri lățime și 20 de metri adâncime, fiind decorată cu ecrane uriașe pe care vor rula proiecții pregătite de celebrul fotograf Anton Corbijn, un apropiat al trupei, recunoscut pentru efectele vizuale spectaculoase din turneele Depeche Mode.

"Nu doar scena reprezintă însă un punct important în desfășurătorul pregătirilor pentru duminică, ci și zona de backstage care îi va găzdui pe cei 3 membri ai trupei și echipa lor. Martin Gore și Andy Fletcher vor fi, ca de obicei, colegi de cameră, însă Dave Gahan va avea propria lui cabină. Artistul rămâne consecvent în preferințe, optând pentru un decor minimalist, în culori neutre, cu mult negru. Mai mult decât atât, Dave prefera ca inclusiv ceștile de cafea, prosoapele, draperiile și chiar ciocolata să fie negre. Singura pată de culoare va fi dată de un buchet de flori proaspete. De altfel, atât Dave cât și colegii lui prefera mici detalii care să dea personalitate spațiilor în care își vor petrece timpul. Tocmai de aceea și mobilierul va fi unul special, artiștii optând pentru o serie de canapele modulare, care se pot transforma, la nevoie, în scaune sau șezlonguri', se mai spune în comunicat.

Organizatorii anunță și că Dave Gahan a preferat ca în echipa lui personală de securitate să fie și o femeie, urmând ca de pregătirea sa fizică să se ocupe tot o femeie, masseur și instructor de fitness profesionist.

Accesul pentru concertul de duminică se va face începând cu ora 17,00, pentru posesorii de pachete Early Entry, urmând ca de la ora 17,30, accesul să fie permis tuturor spectatorilor. De la ora 19,30, în deschiderea show-ului Depeche Mode, va cânta Maya Jane Coles, DJ și producător din Marea Britanie, Depeche Mode urmând să își înceapă concertul în jurul orei 20,45.

Ca urmare a pregătirilor de pe Cluj Arena din perioada următoare, în zonă vor fi aplicate și câteva restricții de circulație. În perioada 17 — 25 iulie, între orele 23,30 — 04,30, pe Splaiul Independenței, de la intersecția cu Strada Uzinei Electrice până la intersecția cu Strada George Coșbuc, circulația va fi oprită. Pe 23 iulie, între orele 10:00 — 24:00, pe Aleea Stadion, circulația va fi, de asemenea, oprită.

Pe 23 iulie, în ziua concertului, între orele 17,00 — 24,00, circulația va fi oprită pe strada George Coșbuc, de la intersecție cu Strada Cardinal Iulia Hossu, până la intersecția cu Splaiul Independenței, circulația va fi oprită.

Accesul la concert se va face doar în baza unui bilet valid, indiferent de vârstă.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Acesta este documentul trimis de Dăncilă pe furiș la Bruxelles pe 13 august 2018! Susținea teoria lui Dragnea …

2 Mesajul lui Sebastian Lăzăroiu pentru cei care cer dezbatere cu Dăncilă: Rușine!

3 Hopa, lui Caramitru i-a revenit mintea la cap! Credem că a scris cea mai bună analiză făcută până acum

4 Excepțional text scris de Marian Godină despre „dezbaterea” cu Dăncilă! Cei care strigă isteric „vrem confrunt…

5 Refuzata, cu ceas de 20 de mii de euro! Spune drept, nebunatico, ai pus și tu botul la borcanul cu miere?

recomandări

Te ia DNA: Constantin Jeican

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cascadorii halucinante pe skiuri