La Mulți Ani, Ana! La Mulți Ani, români!

La Mulți Ani, Ana! La Mulți Ani, români!

Ana este un medic de 30 de ani. Care și-a luat examenul de rezidențiat. Dar care peste trei luni nu va mai avea un loc de muncă. Învață cu sârg de la șapte ani. A participat la olimpiade și acum la nenumărate congrese unde susține lucrări originale. Și-a prelungit rezidențiatul cu un an și jumătate pentru că a avut o bursă de cercetare în Olanda la o universitate de prestigiu, sub coordonarea unei mari cercetătoare. Este un român onest care nu se exhibă pe facebook, nu scrie texte revoltate. Ne-a luat două săptămâni de gândire și cumpănire dacă să îndrăznim să scriem despre ea. Este atât de normală și curată în ceea ce face încât ni se părea o impietate s-o aducem în luminile rampei. 

La Mulți Ani, Ana! La Mulți Ani, români!


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...