La mulți ani, Simona Halep! Campioana noastră împlinește azi 31 de ani. Un an tumultuos în viața sportivei

La mulți ani, Simona Halep! Campioana noastră împlinește azi 31 de ani. Un an tumultuos în viața sportivei

Simona Halep (nr. 9 WTA) împlinește astăzi, 27 septembrie, 31 de ani. Campioana noastră a avut un an plin de evenimente importante, atât pe plan personal, cât și sportiv.

Simona Halep își sărbătorește azi ziua de naștere. Foto Instagram

Prima decizie majoră a venit în primăvară, când Simo l-a angajat ca antrenor pe Patrick Mouratoglou, cel care o pregătise timp de 10 ani pe legendara Serena Williams. Iar toamna a adus alte două schimbări mari.

Tenismena a luat o decizie curajoasă, la începutul lui septembrie divorțând de Toni Iuruc, fix la un an de la căsătorie. Apoi, Simona a suferit o intervenție chirurgicală la nas, prin care și-a eliminat o problemă de respirație și, totodată, a realizat o corecție din punct de vedere estetic.

Pe plan sportiv, Halep a avut realizări importante. În primul rând, românca a reușit să-și îndeplinească obiectivul propus pentru 2022, acela de a reveni în top 10 WTA. Mai mult, fostul lider mondial a câștigat două trofee, la Melbourne (WTA 250) și Toronto (WTA 1000), iar astfel a ajuns la cota 24.

Simona Halep se menţine pe locul 9 în clasamentul WTA al jucătoarelor profesioniste de tenis, conform ierarhiei pe care WTA a dat-o publicităţii, însă cum nu va mai evolua în acest an - aflându-se în refacere după operație, finalul sezonului ar putea să o găsească mai jos de această poziție.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...