La PLÂNGEREA lui Savaliuc! Inspecția Judiciară face verificări prealabile în legătură cu declarațiile lui Lazăr și Kovesi pe OUG 13/2017

Frate, ăștia nu se lasă! Deh, stăpânii lor sunt la putere! Inspecția Judiciară efectuează, în urma unei sesizări, verificări prealabile în legătură cu declarațiile procurorului general al României, Augustin Lazăr, și ale șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, pe marginea OUG 13/2017, au confirmat vineri pentru AGERPRES oficiali ai IJ. Savaliuc, unul dintre cățeii asmuțiți seară de seară la Antena 3 pe Justiție, este parte pârâtă, alături de Gâdea și Ciuvică, într-un proces pierdut în primă instanță cu șefa DNA.

"Confirmăm primirea sesizării jurnalistului Răzvan Savaliuc în legătură cu procurorul general, Augustin Lazăr, și șefa DNA, Laura Codruța Kovesi. Lucrarea a fost înregistrată și urmează să fie efectuate verificări prealabile pentru a se stabili dacă sunt indicii cu privire la săvârșirea vreunei abateri disciplinare", a declarat, vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvântul al IJ, Alin Alexandru.

Inspecția Judiciară a primit o sesizare de la jurnalistul Răzvan Savaliuc în care sunt prezentate toate declarațiile celor doi pe marginea OUG 13/2017 și în care se invocă obligația de rezervă a magistraților.

AGERPRES

Galerie foto și documente

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a falsificat PSD deficitul bugetar în ultimii 3 ani. Fraților, nenorociții ăștia ne-au amanetat viitorul!

2 Încep să „transpire” primele cifre din sondaje. La PSD se mizează totul pe prezența scăzută

3 PSD, rozătoarea statului român! După fată, Daea și-a angajat și ginerele, printr-un concurs dubios, în ministe…

4 Ce-o avea asta-n gură, fraților? Priviți-i cum râd, zici că au băut ceai de cânepă...

5 Rareş Bogdan o pune la punct pe Fiola după atacul xenofob la adresa președintelui: Vom face plângere!

recomandări

Te ia DNA: Vasii Romeo

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cele mai amuzante logo-uri fake