Laborator de creștere si prelucrare a ciupercilor halucinogene, descoperit în locuința unui bucureștean

Laborator de creștere si prelucrare a ciupercilor halucinogene, descoperit în locuința unui bucureștean

Un laborator de cultivare și prelucrare de droguri de mare risc, în principal ciuperci halucinogene, a fost descoperit de Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Covasna, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Covasna, la domiciliul unui bărbat din București.

În urma percheziției efectuate pe 16 martire, polițiștii și procurorii au descoperit și ridicat aproximativ 5.000 de grame de fragmente vegetale uscate de ciuperci, conținând substanțe cu efect halucinogen, multiple bucăți de timbre și zahăr cubic, imprimate cu LSD, aproximativ 5 grame de DMT, 591 de capsule cu ciuperci mărunțite, aproximativ 80 de kilograme de pământ însămânțat cu ciuperci în diverse stadii de creștere, 10 comprimate, 2 cântare, precum și kit-uri și aparatură specifică pentru cultivarea, creșterea și deshidratarea ciupercilor cu efect halucinogen.

Un bărbat, de 44 de ani, a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Covasna, pentru audieri, fiind reținut pentru 24 de ore.

La data de 17 martie a.c., bărbatul cercetat a fost prezentat instanței, pentru luarea măsurilor legale, față de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, la București, Umbrărescu a turnat deja asfalt pe singurul tronson de centură unde lucrează români

2 Un general ceh le dă vești proaste ucrainenilor: Tancurile Leopard sunt supraevaluate și nu sunt o „armă minune”

3 Șucu și Copos cu nevestele...

4 Incredibilă poveste /

5 ULTIMA ORĂ Simonei Halep i-au fost refuzate ultimele probe depuse la proces!