Lady Gaga, din nou logodită, de data aceasta cu impresarul său Christian Carino

Lady Gaga, din nou logodită, de data aceasta cu impresarul său Christian Carino

Extravaganta cântăreață americană Lady Gaga a acceptat cererea în căsătorie a impresarului său artistic, Christian Carino, cu care are o relație de nouă luni, după ce a rupt anul trecut logodna cu fostul său iubit Taylor Kinney, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.

Lady Gaga a avut un an destul de dificil. Artista americană a dezvăluit în urmă cu două luni că suferă de fibromialgie, fapt cea a obligat-o să-și suspende temporar turneul "Joanne World Tour". Iar acum aproape un an ea s-a despărțit de Taylor Kinney, cu care urma să se căsătorească.

Săptămâna aceasta însă interpreta hitului Bad Romance zâmbește din nou, iar clopotele de nuntă se fac din nou auzite.

Cântăreața a acceptat cererea în căsătorie a agentului său Christian Carino, cu care a început o relație în urmă cu nouă luni. Carino este o figură cunoscută în industria muzicii, fiind managerul unor vedete ca Miley Cyrus, Justin Bieber sau Jennifer Lopez.

Anunțul logodnei nu a parvenit decât acum presei deoarece, potrivit US Weekley, cei doi au dorit să amâne fericita veste pentru ca Lady Gaga să concentreze asupra recuperării sale după fibromialgie. Cântăreața a dezvăluit problemele sale de sănătate în documentarul realizat de platforma Netflix și intitulat "Five Foot Two".

Deși nu se cunoaște data sau locul în care se va căsători, mass-media locale sunt de părere că perioada tumultoasă prin care a trecut cântăreața se apropie de sfârșit. Lady Gaga și-a reluat deja turneul ce va avea ca destinație și Barcelona, unde va concerta la 14 și 16 ianuarie, la Palau Sant Jordi.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 37 de violuri, 3 morți, 87 de magazine și 1500 de case devastate / Bilanțul primei zile de ocupație în Alba a „e…

2 Poate cea mai frumoasă femeie din România...

3 Fenomen straniu în SUA

4 De citit!

5 Informație / Din 2015, CIA antrenează în secret forțele speciale ucrainiene „să ucidă ruși” în cazul unei invazi…