Lady Gaga, RĂBUFNIRE vehementă după ce a fost comparată cu Madonna - VIDEO

Lady Gaga, RĂBUFNIRE vehementă după ce a fost comparată cu Madonna - VIDEO

Lady Gaga a reaprins rivalitatea cu Madonna în timpul unui interviu pentru Beats 1 Radio. Cântăreaţa americană a spus vehement că Madonna nu-şi scrie propriile ei piese şi nici nu cântă la vreun instrument muzical, aşa că nu-i convine comparaţia cu starul pop, scrie usamagazine.com.

Lady Gaga reiniţiază rivalitatea cu Madonna: "Nu-şi compune piesele şi nu cântă la vreun instrument" (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Totul a început după ce gazda emisiunii Zane Lowe a comparat-o cu Madonna pe Gaga şi a adus în discuţie relaţiile cu taţii lor. "Există un alt artist care a trăit o existenţă similară cu a ta", i-a spus Lowe lui Lady Gaga, al cărui album nou a fost lansat vineri, 21 octombrie.

"Mă bazez pe această poveste, la care eu sunt sigură că te poţi raporta. Ştii că Madonna spune o poveste similară. Tatăl său excesiv de protectiv, piesa "Papa Don't Preach". Ştii ce vreau să spun." Gaga nu a fost deloc de acord cu comparaţia.

"Madonna şi eu suntem foarte diferite. Doar spun. Suntem foarte diferite. N-aş face această comparaţie, şi nu spun asta dintr-o lipsă de respect faţă de Madonna, e o femeie de treabă, a avut o carieră uriaşă, fantastică, e cel mai mare star pop din toate timpurile. Dar eu cânt la o mulţime de instrumente. Eu îmi compun propria muzică. Petrec multe ore pe zi, în studio. Sunt producător Sunt scriitor. Ceea ce fac este diferit."

Prin "diferit", Gaga a explicat că înţelege faptul că "nu doar repetă piesele la nesfârşit pentru a pune în scenă un spectacol." "Există spontaneitate în munca mea", a spus Gaga. "Îmi permit să eşuez. Îmi permit să dau greş. Nu mă tem de defectele mele.", a adăugat starul.

"Nu vreau să spun chestia asta într-un mod lipsit de respect ", a conchis Gaga. "Pur şi simplu nu vreau să fiu comparată cu nimeni. Asta sunt eu, asta e povestea mea de viaţă, la fel ca a ta. Chestia e toţi exprimăm lucruri în moduri diferite, dar revolta mea faţă de tatăl meu, după ce el s-a supărat pe mine, s-a încheiat."

În trecut, Madonna a acuzat-o pe Gaga că a copiat "în mod ostentativ" piesa ei "Express Yourself", atunci când a lansat hit-ul "Born This Way".

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „ F... me, I'm brilliant” / Viața de lux a româncei care era proxeneta șefă din Northampton și Birmigham

2 Priviți! Acestea sunt misiuni SUA și NATO în zona Mării Negre și a Deltei Dunării...

3 Laura Codruța Kovesi lovește într-o mare rețea de fraudare a fondurilor europene din România. Ofițerii Parchetului European fac percheziții în țara no…

4 Oleg Deripaska: Războiul din Ucraina, „o eroare colosală” / Declarații de o virulență rară făcute de apropiatul lui Putin

5 VIDEO Priviți, dar nu este Star Wars! Ucrainenii au inventat pușca anti-drone care nu trage cu gloanțe!