Lapte și miere la Antena 3 cu miniștrii PSD/Fiola: Sunt mai mulți bani în buzunarul românilor/Fifor anunță „proiecte spectaculoase de infrastructură”

Lapte și miere la Antena 3 cu miniștrii PSD/Fiola: Sunt mai mulți bani în buzunarul românilor/Fifor anunță „proiecte spectaculoase de infrastructură”

Ministrii PSD Lia Olguta Vasilescu si Mihai Fifor au fost invitati in platoul emisiunii "Editie speciala" de pe Antena 3. Pe burtiera sta scris: "Vesti spectaculoase de la Guvern pentru tot romanul". Intrebarile sunt de genul "nu-i asa ca..", iar aprecierile moderatorului curg constant insotite pe alocuri de reactii de uimire. "Sunt mai multi bani in buzunarul romanilor. Am facut si majorari salariale si de pensii", anunta ministrul Muncii.

"Aceasta crestere economica este datorata mai mult consumului, e adevarat ca si consumul a crescut, dar nu e mai putin adevarat ca si productia industriala a crescut la 11.5%. De aftfel, cresteri spectaculoase la locuri de munca. Sunt mai multi bani in buzunarul romanilor. Am facut si majorari salariale si de pensii. Stimulente de reisertie, pentru tinerele mame ca sa nu stea doi ani de zile in concediu de materna si seintorc la munca si atunci statul le da un bonus. 55.000 de mame s-au intors la munca. Salariul minim pe economie a crescut cu 16%. Un milion de romani care au salariu minim 1.450 de lei. Fonduri de bursa pentru studenti. Aceste burse se dau si pe perioda vacantei. Beneficiari 46.414 de studenti. Cresterea medie a salariilor din sectorul bugetar, +10.5%. Cultura +50%, Administratie +20%, Armata + 15%", anunta triumfator ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre Antene, Radu Tudor și servicii...

2 „Și mie îmi place p...a ta, ador sexul oral și fanteziile sexuale”

3 VIDEO „Viitorul” României...

4 Și ea este moștenitoarea unei părți din averea lui Țiriac

5 Așa o fi?