Las Vegas/atac: Arme, explozivi și muniție descoperite la domiciliul atacatorului (poliția)

Las Vegas/atac: Arme, explozivi și muniție descoperite la domiciliul atacatorului (poliția)

Poliția a descoperit arme de foc, explozivi și mii de gloanțe la domiciliul trăgătorului din Las Vegas, Stephen Paddock, care a comis cel mai sângeros atac armat din istoria Statelor Unite, a anunțat luni poliția, scrie AFP.

Bilanțul s-a înrăutățit la 59 de morți și 527 de răniți, a precizat șeriful orașului Las Vegas, Joseph Lombardo, într-o conferință de presă.

În locuința lui Stephen Paddock, în localitatea Mesquite situată la 120 de kilometri de Las Vegas, anchetatorii au găsit "peste 18 arme de foc, explozivi și mai multe mii de gloanțe, precum și aparate electronice pe care le studiem în prezent", a declarat el.

Luni, gruparea jihadistă Statul Islamic a revendicat atacul din Las Vegas , precizând că autorul se convertise la islam în urmă cu câteva luni.

Stephen Paddock, în vârstă de 64 de ani, a deschis focul de armă din camera sa de hotel, aflată la etajul al 32-lea, asupra unei mulțimi de peste 22.000 de persoane prezente la un concert.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria