Lașul dracului! Dementul și-a anulat intempestiv și fără explicații participarea la un eveniment alături de comisarul Corina Crețu

Lașul dracului! Dementul și-a anulat intempestiv și fără explicații participarea la un eveniment alături de comisarul Corina Crețu

Lașul dracului! Dementul și-a anulat intempestiv și fără explicații participarea la un eveniment alături de comisarul Corina Crețu. Liviu Dragnea și-a anulat marți dimineață intempestiv participarea la Conferința la nivel înalt privind viitorul Politicii de Coeziune, organizată sub egida Comisiei Europene. La eveniment a fost prezentă și Corina Crețu, comisarul din partea României, un critic dur în ultima perioadă al Guvernului PSD, scrie  G4Media.ro .

Luni seară, Liviu Dragnea anunțase prin consilieri că va participa la Conferință, dar marți dimineață, cu mai puțin de jumătate de oră înainte de debutul evenimentului, a anunțat că și-a anulat prezența. Consilierii președintelui Camerei Deputaților nu au oferit nicio explicație pentru acest gest. Întrebați dacă Liviu Dragnea are alt program, răspunsul a fost ”Nu!”.

Liderul PSD este prins în această perioadă cu remanierea Guvernului, el având două marți ținte: eliminarea din cabinet a vicepremierului Paul Stănescu, unul dintre capii revoltei interne din partid, dar și demiterea ministrului Justiției, Tudorel Toader, care refuză inițierea unei ordonanțe de urgență privind amnistia.

Potrivit surselor G4Media.ro, Viorica Dăncilă i-ar fi transmis lui Liviu Dragnea că nu e de acord cu o eventuală scoatere din Guvern a lui Stănescu. La rândul său, Călin Popescu Tăriceanu, susținătorul lui Tudorel Toader, a transmis și el că nu este de acord cu remanierea ministrului Justiției.

În ceea ce o privește pe comisarul Corina Crețu, aceasta s-a remarcat în ultima perioadă prin lansarea unor critici fără precendent la adresa Guvernului PSD. Săptămâna trecută, ea l-a criticat chiar pe Darius Vâlcov, unul dintre oamenii cei mai apropiați de Liviu Dragnea, și consilier al premierului. Crețu l-a contrazis pe Vâlcov, care a acuzat Comisia Europeană că împiedică realizarea spitalelor regionale anunțate în campanie de PSD, explicând că Guvernul de la București, care întârzie de doi ani să demareze proiectele, nu a notificat Comisia Europeană că nu mai vrea finanțarea din fonduri europene. Comisarul european demonstrat și întârzierile majore ale guvernului în acest proiect.

Pe 8 octombrie, Corina Crețu a lansat de la Bruxelles un atac dur la adresa Guvernului PSD, pe care l-a acuzat că nu depune proiecte de infrastructură pentru a fi finanțate cu fonduri europene. Ea a spus că Bruxelles-ul nu este confortabil cu preferința autorităților de la București pentru parteneriatele publice private în detrimentul fondurilor europene.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?