Laura Codruţa Kovesi: Mi-au spus că sunt învinuită în alt dosar

Laura Codruţa Kovesi: Mi-au spus că sunt învinuită în alt dosar

Fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat joi, după ce a ieşit de la audierile de la Secţia de investigare a magistraţilor, că a aflat că este învinuită într-un al doilea dosar.

"În primul dosar, despre care ştiţi deja, am fost împiedicată să dau declaraţii. (...) Am întrebat dacă pot să plec şi să aştept citaţia, mi-a zis că nu, au intrat, cred, 9 sau 10 avocaţi în birou, şi mi-a spus (procurorul - n.r.) că sunt învinuită în alt dosar. Moment în care am spus că nu am fost citată legal decât într-un singur dosar, nu am avut posibilitatea să îmi angajez un avocat. (...) Nu ştiu care este urgenţa de nu pot să fiu chemată în altă zi, a spus că nu îl interesează, că ea poate să mă citeze când doreşte. Mi-a adus la cunoştinţă o învinuire că aş fi coordonat un grup organizat în DNA cu procurori care au făcut o trimitere în judecată", a afirmat Laura Codruţa Kovesi.

Potrivit acesteia, tot ceea ce i se întâmplă are legătură cu candidatura sa la funcţia de procuror-şef european, Kovesi susţinând că i-au fost încălcate toate drepturile. AGERPRES/ (A - autor: Cătălina Matei, editor: Andreea Rotaru, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante