Lavinia Pârva, apariţie spectaculoasă în costum de baie

Lavinia Pârva, apariţie spectaculoasă în costum de baie

Lavinia Pârva, în vârstă de 37 de ani, a devenit mămică prima oară în 2019. Încă de atunci se glumea pe seama sa că a luat mai multe kilograme în plus, dar ultimele fotografii postate pe internet arată că a revenit la forma din vremurile când poza în Playboy.

Cele mai recente imagini publicate de cântăreaţă o arată în costum de baie din două piese, de culoare roz, care se vede foarte bine în contrast cu bronzul pielii. Lavinia se mândreşte cu un abdomen tonifiat şi forme îndrăzneţe, lucru care îi face pe fanii artistei să spună că soţul său este cu adevărat norocos.

Lavinia Pârva a povestit cum a reuşit să slăbească peste 30 de kilograme. Ea a explicat că are mare grijă la ceea ce mănâncă, chiar dacă sunt şi perioade când nu mai ţine cont.

„Am grijă ce mănânc, dar am perioade în care nu ţin cont. Sunt cam pofticioasă. Nu prea mănânc seara. Ăsta ar fi un secret. Beau apă, mă gândesc, mă uit, caut lucruri, mă uit la un film, habar n-am. Ştiu că dacă mănânc seara e jale...”, a mărturisit Lavinia.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 Ucraina pregătește contraatacul! / „Urechile rușilor se deschid doar atunci când o bâtă militară gigantică le lovește capul”

4 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori

5 „Mi-au măcelărit familia. Istoria se repetă pentru ultima oară”