Lavrov afirmă că acuzațiile privind atacurile cibernetice ruse din SUA sunt fabricate

Lavrov afirmă că acuzațiile privind atacurile cibernetice ruse din SUA sunt fabricate

Acuzațiile că Rusia a comis atacuri cibernetice în SUA sunt fabricate, a declarat marți ministrul de externe rus Serghei Lavrov, potrivit Reuters.

Într-o conferință de presă, șeful diplomației ruse a spus că agențiile de informații americane care au încercat să arate că președintele ales al SUA, Donald Trump, ar avea legături cu Rusia nu au găsit nimic, iar șefii lor ar trebui demiși.

Lavrov a mai afirmat că fostul spion britanic care ar fi realizat un dosar despre presupusele legături ale lui Trump cu Rusia este un impostor.

Pe de altă parte, el a spus că Rusia se așteaptă să aibă un dialog cu administrația Trump privind stabilitatea strategică, inclusiv în legătură cu armele nucleare.

Lavrov a precizat că un astfel de dialog ar putea acoperi teme precum armele hipersonice, scutul american antirachetă din Europa, armele spațiale și testele nucleare.

El a declarat că Rusia este pregătită să aibă întâlniri cu administrația Trump pentru a discuta aceste chestiuni după ce președintele ales își va prelua oficial funcția.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Situație explozivă la vârful Armatei Rusiei

2 VIDEO „Îi vom distruge!” / Rușii, izolați în Sud după ce ucrainenii au distrus și ultimul pod!

3 ULTIMA ORĂ Prima „decapitare” la vârful Armatei Rusiei după „măcelul” din Crimeea!

4 Canalul rus „General SVR: Putin a recunoscut cu ușile închise eșecul din Ucraina. Planul prin care încearcă un „haos controlat”

5 Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...