Lazăr, despre dosarul privind tragedia din Retezat: Este un caz complex; avem procurori specializați

Lazăr, despre dosarul privind tragedia din Retezat: Este un caz complex; avem procurori specializați

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a afirmat marți că dosarul penal referitor la tragedia din Munții Retezat, în care doi adolescenți au murit și alte cinci persoane au fost rănite în urma unei avalanșe, a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, fiind un ''caz complex, care presupune cunoștințe de specialitate''.

Întrebat la ieșirea din sediul CSM dacă PÎCCJ a preluat dosarul privind avalanșa din Munții Retezat, Augustin Lazăr a răspuns: "Da. Este un caz complex și avem procurori specializați în acest domeniu. Este un caz complex, care presupune cunoștințe de specialitate, avem procurori specializați la nivelul Secției de urmărire penală".

Dor Geta Popescu (14 ani) și Erik Gulacsi (13 ani) au decedat la sfârșitul săptămânii trecute în urma unei avalanșe care a avut loc în zona Șaua Bucurii — Poiana Pelegii, în locul denumit "Căldarea Berbecilor".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante