Leacul de dres al românilor, descoperit de niște străini. „Cum de n-am știut asta?“ VIDEO

Leacul de dres al românilor, descoperit de niște străini. „Cum de n-am știut asta?“ VIDEO

Un serial de videouri realizate în România de un cuplu de vloggeri canadieni, intitulați JetLag Warriors, arată ce au descoperit aceștia în țara de care s-au îndrăgostit.

Serialul de 90 clipuri dedicate României , postat pe Youtube de JetLag Warriors , a fost realizat în timpul călătoriilor în România, cei doi petrecând doi ani în țara noastră și întorcându-se pentru că le era dor de mâncarea gustoasă de aici.

Printre punctele forte cu care i-au fascinat plaiurile mioritice pe Steve și Ivana se numără ciorba de burtă, despre care au mărturisit că „Este viață!“, „Cea mai bună, de la vest de New York!” . Ei au dus rețeta și acasă, oferind mamei lui Steve preparatul după care românii se dau în vânt.

Vloggerii de peste Ocean s-au declarat atât de încântați de bucătăria și locurile din România, de la munte la mare, încât spun c-au revenit în România doar pentru mâncarea bună de aici, serbând întoarcerea cu un platou cu mici.

Canadienii au descoperit în România și un leac bun la toate, de la mahmureală la dureri de gât: țuica/pălinca în care pui piper negru.

Leacul românesc recomandat de vloggeri străini Foto colaj

„Cea mai recomandată soluție pentru starea mea de rău”

Într-un clip de doar un minut, canadianul Steve care colindă lumea din 2019 încoace, împreună cu partenera de viață Ivana, și-și împărtășește aventurile pe contul de YouTube „JetLag Warriors” , a arătat cum a reușit să se pună rapid pe picioare, urmând sfaturile localnicilor.

„Cea mai recomandată, soluția numărul 1, pentru starea mea de rău, a fost o combinație dintre piper negru și un pahar cu țuică sau palincă”, a mărturisit vloggerul în timp ce era filmat de Ivana.

A turnat piper măcinat, după ochi și, deși s-a declarat conștient că acesta trebuie amestecat cu alcoolul, ca să se dizolve, a preferat să bea jumătate din conținutul paharului. Experiența l-a făcut să se strâmbe, într-o primă instanță și l-a lăsat mut pentru câteva secunde după care, atunci când și-a revenit din șoc, a mărturisit: „Wow, foarte bine!”. Și a repetat aceste cuvinte, de parcă nu-i venea să creadă ce a trăit.

A recunoscut că a simțit că i-a luat gâtul foc, dar și că-l simte „cum se deschide”.

La final, a dat asigurări că leacul românilor funcționează cu adevărat.

În comentarii, românii, cunoscători, se amuză de experiența canadianului. El se întrec să-i dea sfaturi despre cum se prepară cu adevărat leacul de răceală: ba fiert, ba fierbinte, dar musai cu piper boabe. „Dar dacă a funcționat pentru tine, este perfect!“, l-au împăcat aceștia.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria