LeBron James, cel mai bun marcator din istoria NBA, acuzat că se dopează. „Lucrăm cu aceeași persoană”

LeBron James, cel mai bun marcator din istoria NBA, acuzat că se dopează. „Lucrăm cu aceeași persoană”

Ajuns la 38 de ani, starul NBA LeBron James impresionează încă prin fizicul și rezistența sa. Însă proaspătul deținător al recordului de cela mai multe puncte înscrise în istoria campionatului nord-american acuzat că se ajută de substanțe interzise.

LeBron James, starul lui LA Lakers. Foto Getty images

Chael Sonnen, fost luptător în UFC, a avut o acuzația incredibilă la adresa starului de la Los Angeles Lakers. Acesta susține că LeBron ar folosi EPO - Eritropoietina, substanță care ar ajuga la recuperare și la rezistență, prin creșterea numărului de globule roșii.

LeBron, este acuzat că ar folosi substanțe interzise, deși în NBA se efectuează un număr ridicat de teste antidoping. „Lucrăm cu aceeași persoană. Știu exact ce substanțe folosește. EPO îți crește numărul de globule roșii din sânge. Ajută la recuperare și rezistență. E substanța care mărește cel mai mult randamentul”, a spus Chael Sonnen, citat de Marca.

A intrat în istorie anul acesta

Pe 8 februarie 2023, LeBron a depășit un record incredibil. A devenit cel mai bun marcator din istoria NBA, depășindu-l pe legendarul Kareem Abdul-Jabbar, care avea 38.387 de puncte. Între timp, a ajuns la 38.450

LeBron James are 4 titluri NBA, câștigate în 2012, 20313, 2016 și 2020, ani în care a și primit titlul de MVP al finalei. Nu a ratat nicio prezență în All-Star Game din 2005 încoace și a câștigat două medalii olimpice de aur cu echipa SUA (2008 și 2012).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...